Beperelhetik a STAR WARS 7 alkotóit?
Én úgy tudom, hogy a 3. és 4. alien film már nem canon. Tehát úgy csinálják ezt a két új filmet, mintha azok meg se mtörténtek volna. Már csak az Alien, Aliens és a Prometheus számít bele.
A Marvelnél én elvesztettem a fonalat a Vasembernél, aztán ha bele is kezdtem egybe, már nem fejeztem be (pl. A galaxis őrzőit).
A komorabb hangulatú Batman jobban beszippantott.
Azért ez a jelenet pedig feldobná a filmet nagyon jó lett.
űr jokira gondolok nem adja be a képeket valamiért
Szóval harminc év után megtudhatta a néző hogy egy maszk volt ez mennyire fantáziátlan. Valami civilizáció tehettek volna oda. Az élienek meg az első részben kiderült hogy alkalmazkodtak tehát azért ilyenek valószínű hogy valami vérszívó élőlények elől menekültek. Ez a joki meg landolhatott a bolygójukon csak megint belemagyaráztak ilyen ősiidegen dolgot .
Ridley Scott azt hiszem Daniken könyvei miatt csinálta ilyen ősi idegenesre. Neki bejön. :D
Tudom, az egyik könyvben is ilyen elefántszerű ormányuk van és így szerepelnek benne. Most már szerintem akkor mindent átírnak.
Pedig az Alien:Isolation játékban is az eredeti terem volt visszaadva, a régi space jockey-val. Sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!