Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Beperelhetik a STAR WARS 7...

Beperelhetik a STAR WARS 7 alkotóit?

Figyelt kérdés
Amerikában mindenért lehet perelni. Azért beperelhetik mert traumát okozott a film és ordenáré nagy marhaságok irreális és a STAR WARS világához nem kapcsolódó dolgok történtek benne amit egy ötéves szintyén közvetítettek lemásolva a negyedik részt és bújtatott náci ellenes propagandát akartak a nézőre erőszakolna plusz irreális módon a szereplők fejlődését az eltelt idő alatt nem vették figyelembe?
2016. febr. 16. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a 3. és 4. alien film már nem canon. Tehát úgy csinálják ezt a két új filmet, mintha azok meg se mtörténtek volna. Már csak az Alien, Aliens és a Prometheus számít bele.

A Marvelnél én elvesztettem a fonalat a Vasembernél, aztán ha bele is kezdtem egybe, már nem fejeztem be (pl. A galaxis őrzőit).

A komorabb hangulatú Batman jobban beszippantott.

2016. febr. 16. 15:59
 32/85 A kérdező kommentje:
Engem is az sokkal jobb. Amúgy asszem lesz alien 5 amiben lesz sigourney weaver a földön játszódik. A negyediknél van egy levágott jelenet mutaják ahogy leérnek a földre ami párizs és egy atomkatasztófa történt a földön vagy háború.
2016. febr. 16. 16:05
 33/85 A kérdező kommentje:

Azért ez a jelenet pedig feldobná a filmet nagyon jó lett.

https://www.youtube.com/watch?v=PnmMksVK8pY

2016. febr. 16. 16:07
 34/85 anonim ***** válasza:
33. Szerintem az az egyik új. Tudtommal onnan fog folytatódni, ahol a 2. rész végződött és ezért törlődik a többi rész.
2016. febr. 16. 16:16
 35/85 A kérdező kommentje:
Tényleg? Akkor végülis még élhetn nyú meg hids az jónak hangzik.
2016. febr. 16. 16:18
 36/85 A kérdező kommentje:

Remélem ez nem lesz valami hatalmas nagy gyerekmese tele félremagyarázásokkal meg hasonló.

Jah a képregény szerint úgy néznek ki mint ahogy ott a székben tehát nem maszk. Ez például megint egy nagy érvágás akik mögé képzeltek egy nagy idegen civilizációt.

[link]

[link]

2016. febr. 16. 16:24
 37/85 A kérdező kommentje:
2016. febr. 16. 16:26
 38/85 A kérdező kommentje:

űr jokira gondolok nem adja be a képeket valamiért

Szóval harminc év után megtudhatta a néző hogy egy maszk volt ez mennyire fantáziátlan. Valami civilizáció tehettek volna oda. Az élienek meg az első részben kiderült hogy alkalmazkodtak tehát azért ilyenek valószínű hogy valami vérszívó élőlények elől menekültek. Ez a joki meg landolhatott a bolygójukon csak megint belemagyaráztak ilyen ősiidegen dolgot .

2016. febr. 16. 16:28
 39/85 A kérdező kommentje:
Kreativitás az oké csak a tiszteletlenség ami zavar. Mondjuk legalább ugyanaz rendezte aki az egyet. A díszletek még stimmeltek a hangulata jó volt csak a történet vesztette el az imázsát .
2016. febr. 16. 16:29
 40/85 anonim ***** válasza:

Ridley Scott azt hiszem Daniken könyvei miatt csinálta ilyen ősi idegenesre. Neki bejön. :D

Tudom, az egyik könyvben is ilyen elefántszerű ormányuk van és így szerepelnek benne. Most már szerintem akkor mindent átírnak.

Pedig az Alien:Isolation játékban is az eredeti terem volt visszaadva, a régi space jockey-val. Sebaj.

2016. febr. 16. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!