Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Beperelhetik a STAR WARS 7...

Beperelhetik a STAR WARS 7 alkotóit?

Figyelt kérdés
Amerikában mindenért lehet perelni. Azért beperelhetik mert traumát okozott a film és ordenáré nagy marhaságok irreális és a STAR WARS világához nem kapcsolódó dolgok történtek benne amit egy ötéves szintyén közvetítettek lemásolva a negyedik részt és bújtatott náci ellenes propagandát akartak a nézőre erőszakolna plusz irreális módon a szereplők fejlődését az eltelt idő alatt nem vették figyelembe?
2016. febr. 16. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:
Igen nem kell kerek történetnek lennie. Igazából egy remake is elég. Tényleg tök logikus hogy a star wars HÉÉÉT nem egy egy egész történet hanem egy remake ami egy új trilógia első része. Tök logikus hogy egy millió történettel rendelkező univerzumnak nem jutott más történet csak egy logikátlan remake. Tehát a Jediknek nem kell évekig tanulni elég ha úgy körülírják mi az az erő. Egy rohamosztagos legyőz egy sithet aki nem sith. Gollam a főgonosz. Han Soló valahogy visszavedlett banditába tábornoki szintről a köztársaság aki legyőzte a birodalmat ugyanolyan csóró Leia nem kapott hatalmat csak öreg lett és szakadt rongyokban jár.
2016. febr. 16. 15:14
 22/85 A kérdező kommentje:
Az lett volna a jó ha azt adja amit ígért vagyis egy régi arculatban megcsinált folytatást ami a star wars hetedik részének megfelelne ehelyett adott egy disniy remaket.
2016. febr. 16. 15:15
 23/85 anonim ***** válasza:
Igen. Mi ezzel a probléma? Az életben sem alakulnak mindig úgy a dolgok, ahogyan kéne nekik. Lecsúsztak ők is. Ez van.
2016. febr. 16. 15:16
 24/85 A kérdező kommentje:
Jar Jar Abrahams egy reklámember az előzetese marha jó lett a reklám a felkonferálás de a film ennél szánalmasabb nem is lehetne. Komolyan jó hogy nem volt benne Selena Gomez vagy Miley Cyrus akkor mondjuk legalább nevettem volna így csak sírok.
2016. febr. 16. 15:17
 25/85 anonim ***** válasza:
89%

Abrams-t nem kell bántani. Megszerezte a Portal kisfilm rendezőjét is az új Cloverfield filmhez. :D

Azt elmondták, hogy a Disney biztosra akart menni, ezért biztonsági játékot toltak és a már bevált sztorit használták. Nyilván a többi rész már sokkal jobban el fog térni. Szimplán nem engedhették meg, hogy bukjon a film.

De még így is teljesen korrekt rész lett.

2016. febr. 16. 15:22
 26/85 A kérdező kommentje:

Biztonságos akkor lett volna ha folytatják a hatodik részt. A film szidása nem divat hanem véleményhullám hogy hogy merészelték ezt a disnie mesét úgy meghírdetni mint a sw7

Amúgy értem mit mondasz végre valaki aki nem engem támad. Az a baj hollywoodal hogy nem alkotnak hanem pénzt keresnek. Ezért gagyik a marvell filmek és ezért egy csoda film a dark knight meg az összes christofer nolah film inception meg ezek mert ő az aki mer alkotni a többiek a hollywoodi " nézőkdebilek ezért robbanjon minden legyen szerelem meg happy a vége és kész" mentén csinálnak filmet hogy lehessen sok debilt rávenni hogy vegyen jegyet. Ezekről viszont nemlesznek kultuszfilmek mint a dark knight meg a dark knight rises meg interstellar ezek igazi alkotások. Amúgy pl a jurrassic park új része annyira nem rossz mert hozta amit elvárt az ember mondjuk lehettek volna kreatívabbak meg nem mindent cgi vel csinálni de elmegy úgy ahogy a prometheus nekem az ilyen elmegy mert nem rossz de valahogy illúzió romboló hogy az alienek nem természetes lények hanem genetikai fegyver módosult verziója ami megöli azt az elképzelést hogy ezek valahol élnek.

2016. febr. 16. 15:31
 27/85 anonim ***** válasza:
92%

Biztos egy bádibilder honlap lesz releváns filmelemzésben. :-D Hagyjuk már. Csak azért olvastam végig, hogy hátha van benne valami ami értékelhető. De nincs.

Fel kéne fogni, hogy ez egy új trilógia, és kellett egy átkötőfilm a régihez. Ez az a film. Igen, vannak hibái, de melyik filmnek nincsenek? A

Meg milyen szereplőfejlődésről beszélsz? JJ megmondta, hogy ő az 4-6-ot tekinti kánonnak. Ő így fejlesztette a karaktereket tovább. A 4-6 van túlmagasztalva, ez sose volt olyan "súlyos sztori", mint aminek ez a cikkíró is képzeli. A Jedi visszatérrel meg pláne nem lett kiherélve.

Súlyos sztori az egy Herbert, egy Lem, vagy egy Asimov. Vagy filmtémánál maradva a Gyűrűk Ura.

2016. febr. 16. 15:33
 28/85 A kérdező kommentje:

Már hogy ne lenne súlyos sztori mivel új alapokra helyezte a schi fi filmeket. A star trek nyomvonalán egy új elképzelhető mégis futurisztikus világot csinált ami nem csilivili de nem mai technika. Az hogy alapnak tekinti az oké de konkrétan egy az egyben lemásolta és nem vette figyelembe a jedik fejlődésének idelyét nem rakott bele szinte semmilyen olyan eredeti dolgot ami miatt emlékeznénk rá kivéve hogy megölte a nézők egyik kedvencét luke mellett a legfontosabbat.

https://www.youtube.com/watch?v=LP8hg_sYnM0

https://www.youtube.com/watch?v=tpZrDMs5M2A

2016. febr. 16. 15:38
 29/85 anonim ***** válasza:

A Deadpool "sikerén" talán a Disney is felbátorodik és nézhetőve teszi a képregény filmjeit. (Legalábbis úgy olvasom az más, mint az eddigiek.) Habár ezekben nem vagyok otthon, mert még egyet sem láttam. Kivéve A galaxis őrzőit, de azt a felénél kinyomtam.

Az alienekre igazából sok elképzelés van, mert a filmet elég sokan elég sokféleképpen értelmezték. Na de most mindegy is. Majd jön a következő, aztán elválik.

2016. febr. 16. 15:41
 30/85 A kérdező kommentje:
Az alien egy meg kettő között is rengeteg különbség van. Az alien egy az angol a kettő amerikai film mégis valahogy nem ártott a filmnek ez a továbbvitel. Az egy nekem az etalon mert az a hangulat ami ott az űrben van az igazi alien feeling de a kettő meg annyira király és annyira élvezhető hogy megérdemli a folytatás nevét. Viszont a három egy undormány az elején megölik a két társát Ripleynek meg őt magát. A negyedik meg cgi parádé meg próbál a másodikhoz visszahúzni elmegy. A marvellek közül a vasember első része ami nagyon király mert ott valahogy reálisabb meg menőbb a főhős. Galaxis őrzői meg nem veszi magát komolyan nekem az tetszett elég poénos. Viszont a többi a thor a bosszúállók a hulk az amerika kapitány mind nagyon klisések ami nekem nem jön át.
2016. febr. 16. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!