Mikor legalizálják végre a füvet?
Na azzal azért vitáznék hogy teljesen ártalmatlan...
Több kísérlet is bebizonyította hogy a fű az egy lépés a kemény drogok felé, főleg mert egyre nagyobb adag kell az azonos hatásért, és eljő az a pont amikor pénzügyileg jobban megéri a kokó mint a fű. A többit meg már tudod szerintem...
Másrészt meg a bezzegország Hollandiában iszonyatosan magas a bűnözés. Ilyen közbiztonság mellett szerintem nem kéne legalizálni. Ha már a trafikokba is heti rendszerességgel törnek be henteskéssel, pisztollyal meg egyebekkel, képzelheted mi lesz akkor itt ha egy függő nem jut hozzá az adagjához :S
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a meleg házasságból hogyan sikerült elkeveredned a marihuána legalizálásáig? :D Mellesleg ha erőteljesebben kopogtatnak az ajtódon, ne nyisd ki, mert valószínű nem a szomszéd lesz, hanem a TEK tart nálad egy díszszemlét, mert aki ilyen kérdést ír ki az valószínűleg használja is a jelenleg drognak minősülő "élvezeti cikket". :D Sok sikert.
És remélem soha, mert most is elég sok idióta van, nem kellenek még a hülye függők is.
Teljesen ártalmatlan? LOL
Valóban fontos kérdés? LOL
Nyilván a megrögzött füvesek nem vesznek tudomást róla, de akkor is ez van: [link]
A melegek meg hogy jönnek ide? Már is elszívtad az agyad? :)
Na, ezért nem kéne semmi ilyesmit megengedni, mert ha az egyik hülyeséget megengedjük, máris következik a többi marhaság.
Máshová is leírtam, hogy négy fal között azt csinál az ember, amit akar, de én nem akarom olyan világban nevelni a gyerekeimet, ahol legálisan lehet füvezni, és az a gáz, ha a fiú egy lánnyal és nem egy másik fiúval jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!