Mikor lesz végre mindenhol melegházasság a világban?
Ugye eleve ez a cél,hogy mindenhol egyenlőek legyenek az emberek,szexuális orientációtól függetlenül.
Szerencsére USA-ban és Európában már elindult a folyamat,szerintetek 100 év múlva már sikerülhet ? Hisz 100 éve ilyenkor női egyenjogúság is alig volt,ma pedig már szinte mindenhol van az arab országokat leszámítva.
A melegházasságrta is ez vár 100 év múlva ?
Örülnék,ha igen. Mindenkinek joga van ahhoz,ami a heteroszexuálisokat megillet!
"A világban is. Azért mert pár amcsi filmben a buzákat sztárolják, még a normális emberek vannak többen."
Értem. Nos akkor nézz körül melegjogok terén a világban. Meglepő adatokat fogsz találni mennyi országban legális a melegek élete. :D
"A heteroszexuálisnak sincs joga azonos neműt elvenni. Vagy fogalmazni tanulj meg, vagy a trollkodást fejezd be. Hamis infóra építkezve érvelni ostobaság."
A heteroszexuális onnantól,hogy elvesz azonos neműt,nem számít heteroszexuálisnak. Szerintem te ki akarod forgatni a szavaimat,és a fogalmazásommal semmi probléma nincs. Tanulj meg olvasni.
"100 év múlva? Addigra jó pár meg nem újoló energiánk (pl.: kőolaj) el fog fogyni. Ki tudja, mi lesz akkor."
Végre egy értelmes komment,köszönöm.
Tehát akkor arra célzol,hogy az emberiségen belül feszültségek lesznek,és ez a folyamat megáll egy időre ?
"100 év múlva? Addigra jó pár meg nem újoló energiánk (pl.: kőolaj) el fog fogyni. Ki tudja, mi lesz akkor."
Meg gondolj bele,a női egynejogúság világbeli kiterjesztésekor is két világháború zajlott,nem igazán vetette vissza a folyamatot.
"Remélhetőleg soha.Ha meg mégis, akkor már mindegy,annyi az emberiségnek..."
Sajnálom,ha ebben látod az emberiség végét. Én jobban aggódnék a klímaváltozás miatt pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!