Mikor lesz végre mindenhol melegházasság a világban?
Ugye eleve ez a cél,hogy mindenhol egyenlőek legyenek az emberek,szexuális orientációtól függetlenül.
Szerencsére USA-ban és Európában már elindult a folyamat,szerintetek 100 év múlva már sikerülhet ? Hisz 100 éve ilyenkor női egyenjogúság is alig volt,ma pedig már szinte mindenhol van az arab országokat leszámítva.
A melegházasságrta is ez vár 100 év múlva ?
Örülnék,ha igen. Mindenkinek joga van ahhoz,ami a heteroszexuálisokat megillet!
Én szélsőjobboldaliságom ellenére szívesen engedélyezném a melegházasságot, ha utána a baloldal nyugton maradna. Sajnos azonban nem fog, mivel a végső cél a csoportházasság bevezetése(már Engels óta), a melegházasság csak egy állomás.
Ha rajtam múlik, inkább leszavazom a melegházasságot, minthogy később csoportházasságpárti meneteket keljen néznem.
Nagyon remélem, hogy most hülyeséget írtam. (Sokat tanulmányoztam a baloldali ideológiákat. A komcsiktól a zöldekig ez a cél)
34
Kifejtenéd pontosan mi az a csoportházasság ?
Szerintem nyugaton a melegházasságot el fogják törölni. Vagy az iszlám bevándorlók hatalomátvétele, vagy a szélsőjobboldali ébredés miatt. Magyarországon viszont maradni fog az élettársi kapcsolat.
Ugyanakkor Oroszország jövőben libsi lesz(az emberek most is azok, csak a vezetők nem). Ott lehet melegházasság.
"Szerintem nyugaton a melegházasságot el fogják törölni. Vagy az iszlám bevándorlók hatalomátvétele, vagy a szélsőjobboldali ébredés miatt. Magyarországon viszont maradni fog az élettársi kapcsolat.
Ugyanakkor Oroszország jövőben libsi lesz(az emberek most is azok, csak a vezetők nem). Ott lehet melegházasság."
1. Iszlám hatalomátvétel nem lesz,másrészt közülük is sokan elfogadják a melegeket.
2. Nyugaton a szélsőjobboldal is támogatja a melegházasságot.
3. Oroszország mindig is konzervatív volt.
Kérdező, veled nem lehet beszélni, kulturáltan vitatkozni erről. Megcáfolhatatlan igazságnak állítod be azt, amit te igaznak gondolsz. Azt gondolod, te valami magasabbrendű ember vagy, akinek már csak természetes, hogy járnak a jogok. Annyira meg vagy győződve a saját igazadról, hogy képtelen vagy más nézőpontot elfogadni, vagy egyáltalán elgondolkozni.
Én ott kezdeném, milyen alapon illetne meg téged bármi is. Mert akkora király vagy, vagy mit gondolsz magadról? Egyenjogúságról beszélsz, de közben meg magadat tartod felsőbbrendűnek.
Tudom, nagyon nehéz az embernek önmagával szembenézni, neked is, pedig meg kéne tenni, egyszerűbb lenne neked tenni rendbe a nemi identitásod, bár tőled ez nagyon nagy erőfeszítés lenne. Nem a világnak kéne hozzád/hozzátok igazodnia, hanem neked kéne erősnek lenned és magadba nézned. ha már az igazságról van szó, ez az igazság. Tudom, miről beszélek, mert én is sokszor nagyon nehezen néztem szembe magammal, tudom, ez mennyire nehéz, és megértem, hogy a melegeknek ez mennyire nehéz, de ez nem azt jelenti, hoyg el kell futni ettől, mert a megfutamodás gyengeségre utal.
Mindenképpen le kéne szállnod a saját jogaidat, önző érdekeidet követelő magas lóról és szembe kéne nézned önmagaddal. Neked lenne ez jó igazán, bár a sok embernek, akiket terhelsz a nézeteiddel, szintén megkönnyebbülés lenne.
Rengeteg ember van a Földön, aki nem élhet teljes életet valami miatt. Én nem gondolom, hogy csak azért, mert te meleg vagy (ha az vagy, nem tudom), te erre hivatkozva többet követelhetsz.
A párkapcsolatban a boldogság a fontos, nem a papír, nem értem, miért fontos ez neked ennyire.
A kérdésedre visszatérve, 100 év múlva már nem lesz világ a világ, szerencsére, tönkreteszi az emberi erkölcstelenség saját magától az egészet. Mindent lehet, mindent szabad, és ez beláthatatlan dolgokhoz fog vezetni. Ez is, meg a klímaváltozás is, sok minden, gondolok itt a szexuális erkölcstelenségre, amiben egyre lejjebb süllyedünk, és itt most nem elsősorban a melegházasság elfogadására gondolok.
4 -6 ember (fiúk és lányok) együtt alapít egy családot.
Nőközösség néven szerepel a kommunista kiáltványban is, mint cél.
Engels "család, állam és magántulajdon eredete" című könyvének egy része valójában arról szól, hogy ez miért természetes.
38
"Tudom, nagyon nehéz az embernek önmagával szembenézni, neked is, pedig meg kéne tenni, egyszerűbb lenne neked tenni rendbe a nemi identitásod, bár tőled ez nagyon nagy erőfeszítés lenne. Nem a világnak kéne hozzád/hozzátok igazodnia, hanem neked kéne erősnek lenned és magadba nézned. ha már az igazságról van szó, ez az igazság. Tudom, miről beszélek, mert én is sokszor nagyon nehezen néztem szembe magammal, tudom, ez mennyire nehéz, és megértem, hogy a melegeknek ez mennyire nehéz, de ez nem azt jelenti, hoyg el kell futni ettől, mert a megfutamodás gyengeségre utal. "
Te valamiféle hittérítő vagy,aki kigyógyítja a melegeket ?
Meg mi az,hogy nem élhet valaki teljes életet ? Tegyen érte,hogy élhessen! Nehogy már korlátozni próbáld TE lelkileg az emberi gondolkodást.
Megáll az eszem,szégyellje az ember magát azért,mert homoszexuális ? Csak azért,hogy te ,és a magadfajták belül boldogok legyenek ? Innentől kezdve a többi írásodat nem is akarom kivesézni,mert semmi értelme veled vitatkozni. További szép éjszakát,akármit írsz ezután,nem fogok rá válaszolni. Szerbusz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!