Mi a véleményetek Hitlerről?
Mindamellett, h elítélem a mindenki álltal ismert dolgok miatt, azért én egyre pozitívabban értékelem őt (nem vagyok neonáci, fasiszta, stb )
Gondoljatok bele a béka hátsója alól egy világbirodalmat épített ki, kevesebb mint 10 év alatt. Amikorr ő volt a kancellár, a Führer, iszonyatosan fejlődött a gazdaság, ami szintén nagyon mélyen volt, bár ebben nagy szereppe volt a fegyverkezésnek.
Abban az időben olyan fegyelem volt, h a bűnözés erősen lecsökkent.
És végülis abban mi kivetni való van, hogy Németországot a németeknek akarta "fenntartani"?
" tegnap 20:48"
ha neked az butuska újság az csak a te szegénységi bizonyítványod.
Szerintem inkább az nyomatja a demagóg dumákat, aki még mindig elhiszi, hogy Japánra jogosan volt atombomba dobva, a szovjetek voltak a felszabadítók a gonosz németek alól, csak kizárólag a központi hatalmaknak voltak koncentrációs táborai, elsiklik a szövetségesek bűnei felett, a holokausztot tartja a legnagyobb tragédiának, csilliárdos kártérítést követel azon zsidóknak is kiknek dédszülei több ezer mérföldről bámulták a II vh eseményeit stb. stb.
Inkább olvasgass egy kicsit a koncentrációs táborokról!
Ki fog derülni, hogy Hitlert csak a lábjegyzetben fogod találni, voltak előtt a búr táborok, tehát ez az egész koncentrációs táborosdi angol ötlet. Voltak a kommunisták, kikhez képest Hitler gyújtogató kiskamasz.
Még a hivatalos verzió szerint is a fasiszták semmik más rendszerek bűneihez képest.
És hallottál II. Lipótról?
Aki ezek felett elsiklik és még mindig csak az állítólagos 6 milliót szajkózza, no az a demagóg.
Úgyhogy, ti liberális, zsidó propagandákon nevelkedettek lepontozhattok (jogotok van a véleménynyilvánításhoz), de ezzel saját tudatlanságotokra nyomjátok rá a pecsétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!