Mi a véleményetek Hitlerről?
Mindamellett, h elítélem a mindenki álltal ismert dolgok miatt, azért én egyre pozitívabban értékelem őt (nem vagyok neonáci, fasiszta, stb )
Gondoljatok bele a béka hátsója alól egy világbirodalmat épített ki, kevesebb mint 10 év alatt. Amikorr ő volt a kancellár, a Führer, iszonyatosan fejlődött a gazdaság, ami szintén nagyon mélyen volt, bár ebben nagy szereppe volt a fegyverkezésnek.
Abban az időben olyan fegyelem volt, h a bűnözés erősen lecsökkent.
És végülis abban mi kivetni való van, hogy Németországot a németeknek akarta "fenntartani"?
"ma 22:08"
én nagyon is ébren vagyok és nem látok semmi érvet.
Egy elmebeteg állat volt, aki nemcsak más népeket tizedelt, vagy megsemmisíteni törekedett, de a "totális háborúval" a saját nemzetét is amortizálta. Hatmillió német is meghalt a háborúban (tk. a kiesett munkaerő pótlására is fogadtak be ennyi törököt).
Egy pozitívum van: mindenütt van autópálya, de az is lényegében hadi célokra épült.
Néhány nap (vagy hét?:D) után vissza nézek ide, és annyit látok, hogy Rubi azóta is annyit rikácsol, hogy "nem látok érveket"... :D :D
Szemésznél voltál azóta? :D
Nézzétek már meg, hogy hogyan festett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!