Mi a véleményetek Hitlerről?
Mindamellett, h elítélem a mindenki álltal ismert dolgok miatt, azért én egyre pozitívabban értékelem őt (nem vagyok neonáci, fasiszta, stb )
Gondoljatok bele a béka hátsója alól egy világbirodalmat épített ki, kevesebb mint 10 év alatt. Amikorr ő volt a kancellár, a Führer, iszonyatosan fejlődött a gazdaság, ami szintén nagyon mélyen volt, bár ebben nagy szereppe volt a fegyverkezésnek.
Abban az időben olyan fegyelem volt, h a bűnözés erősen lecsökkent.
És végülis abban mi kivetni való van, hogy Németországot a németeknek akarta "fenntartani"?
"a hiányzók is magukat tették el láb alól"
Egy kis statisztika:
Nem a Szpílberg filmeken kellene felnőni...
"ma 08:21"
Metapédia? Ó te egyszerű lélek. Idővel majd kinövöd remélhetőleg.
Utolsó, ez igaz.
Mint pl. a Kelly hősei kategória ahol a fél kézből lövöldöző bátor hős húsz éves amerikaiak kilövik az egytől egyig gonosz gyilkos németeket (jellemzően az ilyen filmek szerint a német katonák 100%-a gonosz zsidó gyilkos volt), azokat a németeket, megyek már '38 óta katonai tapasztalattal rendelkeznek.
Szerintem ez sokkal elképzelhetetlenebb, mint a statisztikákkal alátámasztott adatok, még akkor is, hogyha az egy "rasszista", "antiszemita" oldalról is vannak.
Már az is árulkodó az egészben, hogy a 100 millió áldozatot követelő kommunizmusról nem szoktak Oscar-díjas filmeket gyártani, míg a 20 milliós és "állítólagos" 6 millió zsidót megölő fasizmusról, szinte hetente jelennek meg filmek.
Ha egy horogkeresztet látunk, akkor szinte kötelező köpködni és hőbörögni rajta, mert ez maga a Sátán jele, míg egy vörös csillagot vagy sarlós kalapácsot még napjainkban is rengetegen viselnek, éreznek pozitívumot iránta, mikor csuktak börtönbe valakit gulag tagadás miatt?
"Tömeg: 70 millió, a világ különbözõ népeibõl, jelentõs részük ártatlan civil, de a katonák halála is ÉRTELMETLEN, CÉLTALAN volt."
Értelmetlen halál nincsen. Minden egyes halál csökkenti a túlnépesedést.
Amit Hitler csinált, egy gazdasági csoda. Ez azonban nem feltétlenül a jó náci gazdaságpolitika eredménye, mivel:
1. A németek szakértelme és mentalitása példanélküli volt, tökéletesen megfelelt a fejlettség követelményeinek. A szakértelem egyébként az egyetemekről Hitler idején elűzött zsidó tanároknak is köszönhető(nélkülük németország nem lett volna ilyen sikeres a 30 -as években).
2. A német gazdaságot nem kellet rendbetenni, vagy felépíteni. Az jól működött volna Hitler nélkül is, ha a jóvátételek és a világválság nem akadályozza.
Tehát Hitler lehet, hogy jó politikus volt, azonban ha mondjuk Romániában került volna hatalomra, semmilyen sikert nem ért volna el.
Én Hitlert, mint történelmi személyt pozitívan ítélem meg, de ma hozzá hasonló diktátort nem látnék szívesen Magyarország élén.
Ott a pont. Én is szeretnék egy ilyen mérsékelt mozgalmat.
Szerintem ez a párt egy kis változtatással akár jó is lehet: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__692..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!