Mikor fog megoldódni a cigányprobléma Európában? Mit gondoltok?
Ha megreformálják a rendőrséget.
Magyarországon, régen a cigányokkal alig volt probléma.Azért, mert keménykezű volt a rendőrség és cigányok féltek tőlük.
Nem mertek lopni, bűnözni, mert tudták, hogy amit a rendőröktől kapnak azt még az unokáik is emlegetni fogják.
De, aztán jött ez a liberális f@sszák, hogy joguk van ehhez meg ahhoz, akkor kezdődtek a problémák.
Magyarországon csak 1944 előtt, meg valamennyire 1989 előtt volt rend.Után csak káosz és kupleráj.
Nem tudom mennyire összeurópai probléma ez. Szlovákia déli részén rengeteg van, ahogy nálunk is, viszont Szlovéniában még egy darabot nem láttam.
Szerintem a társadalmi beilleszkedés problémája örökös lesz, nem akarnak ők beilleszkedni, a nagyobb részük tróger népség. A mai Európában keményen nem lehet ellenük fellépni >> soha nem fog megoldódni a gond.
csodálom hogy még nem moderálták a kérdést :) !
te csúnya rasszistatrapista.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!