7 hónapos babám még mindig 2 kel éjszaka mikor fog ez megoldódni?
Hűűű!Akkor én ne is panaszkodjak!Úgy szeretnénk már végigaludni az éjszakát!!!Nem panaszkodom mert imádom csak néha nehéz.....
Egy hétig végigaludta mert kipróbáltam a suttogó titkainak a módszerét hogy fürcsi előtt megetettük tejpéppel majd fürcsi után tápszer, de sajna már ez sem hat....:-((
Két-három éves korára át fogja aludni. Addig meg természetes, hogy ébred éjjel.
Igazából ennek örülni kell. Az éjszakai ébredések tagolják az éjjelt, ezáltal csökkentve a bölcsőhalál kockázatát.
Nekem 1 éves múlt a fiam, és még mindig 2x ébred éjjel. Már régóta nem várom, hogy kinője. :-) Egyszer úgyis ki fogja nőni, amikor eljön az ideje. Beszélni és járni se azonnal tudnak a babák, ahhoz is idő kell.
Ja, még valami:
[link] A leggyakrabban előforduló probléma az, hogy az anyukák azt hiszik, az életkor előrehaladtával egyre jobban fog aludni a gyerek éjszaka és
csodálkoznak, hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!