Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyire súlyos a...

Tényleg ennyire súlyos a cigányprobléma?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 1. 13:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen, tényleg ennyire.
2011. máj. 1. 14:09
 2/23 anonim ***** válasza:
21%

Nem olvastam végig, de valószínű hogy az egész cikk ferdít.

Ezt abból le lehet vonni hogy azt írja hogy az idén az újszülöttek több mint fele cigány.Ez meg rohadtul nem így van, ha így lenne akkor már a FIDESZ is kapálózna rendesen nem csak a jobbik.

2011. máj. 1. 14:10
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
A nagy részével teljes mértékben egyet értek, szépen felvázolja a helyzetet, ha nem teszünk valamit, bekebelez a cigány tenger.
2011. máj. 1. 14:10
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
14:10 sajnos nem ferdít...borsodi vagyok úgyhogy tudom hogy nagyon nagy problémák lesznek 1-2 éven belül...a mai fiatalságnak és azon korabelieknek akiknek még van ereje egy kicsit összekapni magát bizony fel kell szívnia magát és meg kell védeni ami az övé...durva lesz...
2011. máj. 1. 14:28
 5/23 anonim válasza:
100%
Nekem az a véleményem,hogy sajnos tényleg súlyos,főleg az ország jövőjét tekintve.Hatalmas ellentétek vannak a témában.Az is elgondolkodtató,hogy kinek van kitől több félnivalója.Nem kellene a problémát a szőnyeg alá söpörni.
2011. máj. 1. 14:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a számok a számomra ellenőrizhetetlenek, de egészen biztosan hatalmas a probléma. Ennek a hatalmas problémának az egyik észe pontosan az, hogy nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora.

Ugyanis az etnikai alapú ADATGYŰJTÉST betiltották Magyarországon.

Nincsenek hiteles adatok arról, hogy pontosan mennyi a cigány bűnöző, újszülött, vagy érettségizett. Lehetőségünk sincsen, hogy pontosan tisztában legyünk a probléma méreteivel.

Nagyon nagy probléma... ... ... ennyi biztosan tudható.

2011. máj. 1. 14:39
 7/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem lesz semmien harc, mivel szigorúbban büntetnek mint tavaly mondjuk. Kinek hiányzik 1-2cigány ember megverése miatt 4év börtön? és még értelme sem volt megtenni mert ugyanannyian maradtak.

Ez nem Algéria meg Afganisztán hogy önbíráskodás legyen a népek között. Nálunk ha vki balhézik azonnal lecsukják.. és csak a magyart.

2011. máj. 1. 14:42
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, egyes régiókban lehet már 50% lassan az arány, de az egész országot tekintve szerintem még 25% se.

Viszont egyetértek azzal hogy 10-20 éven belül ilyen tendenciával igen elszaporodhatnak az orkok, szóval még most kellene csírájában (sajnos már annyira nem is csíra) elfojtani a cigány problémát.

2011. máj. 1. 14:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehetne ezt oldani demokratikus módszerekkel. A gyöngyöspatai kitelepítés egészen jó kezdeményezés. Repülőre ültetni őket, és elküldeni "valamerre". A gép azután "véletlenül" találatot kapna valahol, hiszen bejelentetlen járat. Pilótára se lenne szükség, vannak már "drone" (robotrepülők) típusok. Amennyi segííílykét ezek kapnak tőlünk, több százezer ilyen masinát tudnánk építeni.
2011. máj. 1. 14:54
 10/23 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell rémhíreket terjeszteni.

A nemzetiségiek létszáma 2001-ben:

(a 2001-es népszámlálás adatai szerint)

190 046 – cigányok

62 233 – németek

17 693 – szlovákok

15 620 – horvátok

7 995 – románok

5 070 – ukránok

3 816 – szerbek

3 040 – szlovének

2 962 – lengyelek

2 509 – görögök

1 358 – bolgárok

1 098 – ruszinok

620 – örmények

16 081 – hivatalosan nem elismert kisebbséghez tartozó (például zsidók, kínaiak stb.)

[link]

Azért messze nincs annyi cigány (létszám szerint), mint amennyi problémát okoznak.

2011. máj. 1. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!