Külföldi elemzők szerint a szocik és a bal oldal súlyos vereséget szenvedett, míg a Jobboldal és a Jobbik megerősödött és előre tört mit szóltok?
a szocik bukásáról hangos a sajtó
és egyértelmű jobboldali fölény
Én akkor ünnepelnék, ha lenne munkahelyem és kevesebb adót is kéne fizetnem...
De gyorsan, mert belerokkanok...
na ja.
következményeket lásd később.
ennyi :)
ja és még ezt is írják:
"a Jobbik erőteljes szereplése arra késztetheti a Fidesz-kormányt, hogy a radikálisabb reformlépéseket az őszi önkormányzati választások utánra halassza, mivel nyilván nem akarja népszerűtlen intézkedésekkel tovább növelni a Jobbik támogatottságát."
persze a szokásos félhülye rasszistázás nem maradt el :D
de azt ugye nem kell komolyan venni :)
Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. :)
Ebben az országban soha nem is létezett igazi baloldali párt. Ami volt, az olyan távol állt a baloldali értékektől, mint Mesterházy a miniszterelnöki széktől. :)
Lesz egy erős jobbközép kormányunk, és mintegy "ellenőrzésképpen" egy adag radikális jobb ellenzékünk. Mellettük pedig ugyebár ott a "mineknevezzem" MSZP (akik ilyen apró frakcióval a mérgelődésen kívül mást nem nagyon fognak tudni csinálni), és az LMP, akit egyelőre nem tudok hová tenni...
ha van jelentősége: szem. Lmp kissé balra fog tolódni.
Fidesz pedig erőteljesen jobbra
"egy adag radikális jobb ellenzékünk"
amúgy nem hiszem hogy a Jobbik olyan hagyományos ellenzék lenne mint az mszp volt
szerintem be be csempészik az ő akaratukat is javaslatokat tesznek
és a legtöbb fidesz javaslatot megszavaznak
ami kedvezőtlen ott meg verik majd a tam-tam ot
lényegében a szocik ki lesznek közösítve
az elmp meg majd szmájlikat rajzol a padra vagy nem tudom
esetleg játszanak majd a laptopjukon :D
én is ezzel vígasztaltam magam...én nem ábrándoztam 40-50%-okról, meg győzelemről, kb ennyit vártam, de azt úgy, hogy az mszp kevesebbet kapjon nálunk :( számomra hihetetlen, hogy még mindig ennyi hiszékeny és feledékeny ember van az országban, szerintem volt ott valami kavarás és ez a kampánycsend mizzéria csak figyelemelterelés volt
viszont mikor elgondolkodtam a dolgon, rájöttem, hogy a 2 ciklus alatt kormányzó párt most nagyon csúnyán elkezdett csúszni a lejtőn és épp félúton tart, míg a jobbik még csak most éledezik,most indult el az úton felfelé és ő is épp félúton tart... innentől akkor már mindegy, az a 3%, mert az mszp már csak lefele fog csúszni tovább, míg a jobbik felfelé araszolni
ne felejtsétek el a jobbik még csak most fog kapni állami támogatást :D
végre lesz reklámja a médiában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!