Koszovó, Dél-Oszétia, Krím elszakadása visszafordítható vagy ezek helyzete már végleg eldőlt?
Azt írtad, hogy támogatja. Erre írtam, hogy nincs ott hadsereg. Nagyon nem vagy otthon a témában. Írtam, hogy szerződéssel van a Krímben a flotta teljesen legálisan. Kelet Ukrajnában oroszoktól örökölt fegyverek vannak, és Mégegyszer közlöm, hogy a VÖRÖS KERESZT ALIG TUD ( OTT ) BELÉPNI, NEM HOGY OROSZ FEGYVER! Hol van a felvétel, a bizonyíték arra hogy orosz fegyver hagyta el a határt?
Ki indult el a hadseregével támadni? Kelet Ukrajna Kiev ellen vagy Nyugat Ukrajna Luhanszk ellen? Oh Uram bocsásd meg, hogy védekeznek. Az pedig, hogy polgári célpontokat lőnek, nem engedik be a vörös keresztet, szankcióikkal teszi tönkre az EU a döglődő magyar gazdaságot az hidegen hagy! Tapsoljuk meg az uniót, érje el azt is, hogy szarrá fagyjak a télen. A szankciók egy nyersanyagban gazdag állam ellen nevetséges öngyilkosság. Európa már kétszer lángokban állt (Napóleon, Hitler) de Oroszország soha. Nem lehet legyőzni Putyint! A nyakamat rá!!! A videóra nem tudsz mondani semmit. Az amerikai hadsereg jelenleg 150 országban van jelen! Az olaj miatt elfoglalta Irakot. Őt nem sújtjuk szankciókkal a jó PRjuk miatt. De a békés nyugodtan ülő oroszokat Igen! S te támogatod. Ne haragudj! De annyira szűk látókörű vagy és most is annyi hülyeséget összehordtál, hogy rendesen lefáradtam. Nem reagálok többet. Vak vagy! Nem látod, hogy mi folyik a világban! Viszontlátásra!
Végszó: [link]
Minden okos ember tudja hogy mi folyik itt. Az EU az ukrán fasisztákat támogatja
Az echo tv belinkelése remek végszó volt:D
szerintem jó vita volt és nem kellett volna ennyire felhúznod magad azon, hogy én más álláspontot képviselek. én tisztelem a te véleményed, de nem osztom:)
Remélem a kérdező pedig alapos választ kapott a kérdésére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!