Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztésében a...

A szüzesség elvesztésében a szűzhártya elszakadása vagy a szűk hüvely okoz nagyobb fájdalmat?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
általában mindkettö, a hártya átszakadása egy pillanatnyi fájdalom de a tágulás sokszor a sokadik alkalommal is kellemetlen.
2014. jún. 13. 10:40
 2/7 anonim válasza:
Az fáj, ahogy a szűk hüvelyedbe behatolnak . Nekem sokáig fájt a behatolás, nem nagyon de egy kicsit éreztem mindig.
2014. jún. 13. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon szűk vagyok még most is, de az elején ég szűkebb voltam, és az 1 hónapig is fájt kicsit. Pedig tényleg nagyon kívántam.

2014. jún. 13. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A nem elég nedves hüvely is lehet fájdalmas és a durva bánásmód.
2014. jún. 13. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

A szűzhártya átszakadása legfeljebb 1-2 perc de ez személytől függ..

A szűkülés annál inkább fájhat de nálam pl hiába voltam szűk megkértem hogy hirtelen legyen egy erős lökés igaz elégé fájt de utána levő hetekben már nem volt baj vele mivel meg kellet tenni a első alkalomnál :/

2014. jún. 13. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én élveztem a fájdalmat, és nem az járt a fejemben, hogy mi lesz velem, hanem a szerelmem szívdobbanásai, sóhaját éreztem, így lehet kicsit eltekintettem ettől a ténytől.

Amúgy meg inkább a szűk hüvely mindenképpen, mert az sokáig tart, a szakadást pedig alig érezni. Szakadás közben is inkább a feszülést érzed.

2014. jún. 13. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A tágítás fájdalmasabb mint az átszakadás, de ez egyénfüggő :) 17/L
2014. jún. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!