Hány évet bír ki még az ország, vagy a lakosság, ha így folytatódik tovább a multik és a bankok pénz szivattyúja? És mi lesz, ha a lakosság egy olyan mértékben szegényedik, szakad le, ami már nem visszafordítható?
akkor majd jön a jobbik és ő is kiveszi a részét a lenyúlásból.
Hülye kérdésre hülye felelet... :-P
Ha nem tudsz valamire válaszolni, akkor ne tedd, de nem értem hogy jön ide a jobbik?
Nem messze vagyunk ettől az állapottól, de hogy mi lesz?
Lehet ,hogy százszor nagyobb nyomorban élt a nép,viszont ahhoz voltak hozzászokva.Most elektromos kütyük nélkül egy hétig se bírnánk.Nem tudunk kenyeret sütni,kertészkedni.
Egyébként az az állítólagos nyomor úgy nézett ki,hogy egy egészséges ember minden további nélkül megtermelte magának a szükségletét(még a ruhákat,és az anyagot hozzá is házilag előállították),tehát az egészségen és szorgalmon múlt az ember élete.
Tehát kb egy ötéves gyermek szintjén vagyunk,ha a Horty-korszakot nézzük.Az meg nem életképes egyedül.Tehát ha kiszakad a szociális háló(nyugdíj,családi,segélyek)elég sötét jövő elé nézünk.
"Hány évet bír ki még az ország, vagy a lakosság, ha így folytatódik tovább a multik és a bankok pénz szivattyúja? És mi lesz, ha a lakosság egy olyan mértékben szegényedik, szakad le, ami már nem visszafordítható?"
Már egy percet sem bír ki az ország!
De nem baj, az utolsó pillanatban berakjuk a Kárpátia CD-ét, felpakolunk a lovainkra, a hús mehet a nyereg alá, megfújjuk a harci kürtöt, "véres kardot hoztam, őseink véres kardját, sorsdöntő harcra kész a nééép", és uccu, összecsapunk a gonosz bankokkal, multikkal, idegenekkel, és eleve mindenkivel, aki egy kicsit is nem magyar meg egy kicsit is nem szegény!
Lesz nemulass!
Addig ezt a keveset már ki kell bírni, kedves kérdező...
Aztán villany nélkül majd pörgetheted az ujjaidon.A ló komám,az drága mulatság,ráadásul nem lehet kikapcsolni,munka van vele.Milyen hús?Esetleg tecsós lejárt szavatosságú átcimkézve?
A karddal meg csak vigyázz,mert a sündőrség majd jól kilövi a szemedet.Szóval ne álmodozzál,mert az az élet megrontója!
:)
Igazad lehet, de már alig bírok magammal. Nem értem el semmit az életben, már úgy elverném valakin a port. Mi az, hogy én nem vagyok gazdag? Hogy képzelik egyesek, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa? A belem kifordul ettől a mentalitástól... :)
Vért akarok! XD
Na látod ez a baj.Nem kovácsnak kellett volna menned,hanem BKVs-nak.Akkor lenne pénzed.
A vérrel meg vigyázz!Majd jól elkapod a libainfluenzát!Vagy az éct.Akkor már nem leszel árja,viszont mehetsz Amerikába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!