Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A pedofília és a vérfertőzés...

A pedofília és a vérfertőzés legalizálása felé halad a világ?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ausztrál bíró szerint legalizálni kellene.

2014. júl. 12. 11:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ész szerintem az a bíró sem marad sokáig bíró ezek után.
2014. júl. 12. 11:42
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
1, azaz egy darab! ausztrál bíró véleményének konklúziójaként kijelented (kérded?) , hogy a vérfertőzés legalizációja felé halad a világ. Csak én érzem röhejesnek a dolgot?
2014. júl. 12. 11:42
 3/32 A kérdező kommentje:

Egyre több esemény van, mely azt mutatja.

[link]

Egyre több a pedofilságára büszke ember.

2014. júl. 12. 11:44
 4/32 anonim ***** válasza:
94%

"Visszalépett a pedofíliával vádolt liberális politikus"

Ha ezt írják, akkor pont hogy nem a felé halad. Hiszen visszalépett.

2014. júl. 12. 11:46
 5/32 anonim ***** válasza:
0%
Eddig is büszkék voltak rá, hogy azok.
2014. júl. 12. 11:48
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha szakmai kérdésként tekintünk a dologra, akkor sem engedhető meg a pedofília. Egyszerűen egy gyerek sem mentálisan sem testileg nem elég érett erre. És ezen az, hogy néhány pedofil törvényesen akar gyerekeket megrontani, nem fog változtatni.
2014. júl. 12. 11:48
 7/32 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem amióta a világ világ, azóta követnek el erőszakot gyerekeken, és biztos vagyok benne hogy ez a folyamat nem hátra, hanem előre tart, azaz csökkenőben van. Fejlett civilizált társadalmakban ez nemhogy nem elfogadott, de üldözendő. Hiába tör ki az állat pár civilizált helyen élő emberből, ez soha nem lesz legális.
2014. júl. 12. 11:52
 8/32 anonim ***** válasza:
14%

Figyelni kell nagyon, mert vannak veszélyes elemek, amiket csirájában kell elnyomni.

Magyarországon a DK, Liberális párt és az Együtt lehet veszélyes.

2014. júl. 12. 11:55
 9/32 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a pedofília legalizálása nem várható, mivel a gyerekek még védtelenek, így az állam feladata a védelmük.

A vérfertőzés legalizálására van esély, ha felnőtt emberek önként választják ezt az életformát. Az unokatestvérek közötti házasság Magyarországon is engedélyezett, egyes kultúrákban, például cigányok, pakisztániak, arabok körében pedig teljesen általános. Pakisztánban, Szaud-Arábiában, Szudánban, Irakban, Líbiában stb. a házasságok többsége így köttetik. Az ebből adódó genetikai rendellenességek, fizikai és mentális betegségek, szellemi visszamaradottság az utódoknál viszont társadalmilag káros, így ez politikai vitákat okozhat, hogy a társadalmi érdekek, rend érdekében mennyire korlátozható az egyén szabadsága, az államnak joga van-e beavatkozni a párkapcsolatokba, gyermekvállalásba.

2014. júl. 12. 11:59
 10/32 anonim ***** válasza:
0%

"és az Együtt lehet veszélyes."

Az EgyüttPM nem propagálja a devianciát, őket szimplán csak Soros Gyuri barátunk pénzeli, ezért károsak.

2014. júl. 12. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!