Kábítószeresek dekriminalizálása? Innen már csak két lépés a pedofília legalizálása?
Ezeket az embereket inkább leszoktatni kellene erről a szenvedélyről, a leszokásukat kellene elősegíteni.
Esetleg, extrémebb esetekben kényszerelvonás.
Meg, mi az, hogy a kábítószer legalizálása és a kábítószeresek dekriminalizálása?
Milyen elborult elmére utal, aki azért harcol?
A Marijuána legalizálás szigorú törvények közé szorítva, még azt mondom rendben van.
Na, de a kokain, heroin és társaik?
Most komolyan, a pedofíliát nem akarják legalizálni?Esetleg törvényt hozni az a pedofilok védelmére?
Szerintem az én életemben még legális lesz a pedofília.
Beteg egy kontinens ez.
De tényleg, én is igen kíváncsi lennék a jobbos gondolkodásmenetre. Értem én, hogy annyira kétbitesek vagytok, hogy nektek a pedofília meg a marihuána tökugyanaz és hogy büszkén veritek a melletek, hogy mindenki más agymosott birka, bezzeg ti, de valami érvelésig a hasonlóságban el szoktatok jutni? Erősen kétlem.
Látom megint tele a naci.
Ez nem marihuana, hanem magasabb szint.
A mariskát nem szokták intravénásan beadni.
Sőt, megfelelő fogyasztási szokások mellett a kábítószerek nagy része sem okoz olyan kárt, mint bármelyik legális szer.
Mértékkel fogyasztva a kávé, az alkohol és sok kábítószer egyáltalán nem olyan veszélyes, mint a napi folyamatos fogyasztás. (Sajnos a dohány kilóg, már egy egészen kevés dohányfüst is jelentősen növeli bizonyos egszéségügyi komplikációk fellépésének valószínűségét).
A világ nem fekete-fehér, gyakran a középutas megoldás jobb mindkét végletnél. A legalizáció, dekriminalizáció, illetve a szubsztitúciós terápiák, belövőszobák nagyon sok ártalomtól óvnák meg a fogyasztókat és a társadalom többi tagját. Ez nem találgatás, hanem tapasztalat.
Anonim párton belüli közvélemény kutatás során a megkérdezett brit munkáspárti tagok 1,1 %-a támogatta a pedofília legalizálását, ha a kiskorú is "beleegyezik".
Jó 20 éve még az európai liberális és baloldali pártok, néhány skandináv kivételével ellenezték a melegházasságot is. Aztán mára mi lett a dologból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!