Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet legális lesz a pedofília?

Lehet legális lesz a pedofília?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm ma ezzel riogatott.

Spanyolországban most engedtek ki csak úgy egy pedofilt, sokkal előbb, mint kellett volna.

Az egyik nyugat-európai országban meg egy pedofil örökbe fogadhatott egy gyereket.

Liberális jogrendszer.....Tényleg olyan irányba halad a dolog, hogy legális lesz?

Vagy valakik majd kitalálják, hogy a pedofília nem betegség,nem bűn, hanem önmegvalósítás, így kell elfogadni...stb...stb

Lehet, hogy ez fog történni?

2013. dec. 1. 20:19
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Meg a múltkor hallottam, hogy Németországban egy szabad demokrata politikusnőről kiderült, hogy pedofil és nem szégyellte, hanem könyvet is írt a liliomtiprós , gyerekmolesztálós dolgairól.
2013. dec. 1. 20:21
 2/45 anonim ***** válasza:
33%
Jaj hogy lehetsz ilyen barbár középkori gondolkodású még mindig! Ha egy ember meg szeretne erőszakolni egy gyereket miért ne tehetné? Mi közöd van neked hozzá? Mindenáron korlátozni szeretnéd a szabadságát a hülye vallásos erkölcseiddel mi?!
2013. dec. 1. 20:25
 3/45 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ez most komoly vagy irónia?
2013. dec. 1. 20:28
 4/45 anonim ***** válasza:
78%
Tudod szerintem ez az egy dolog van amit értelmes ember nem tud épp ésszel felfogni, hogy valaki egy gyereket bántson bármilyen módon. Még a börtönben lévő gyilkosok is halálra kínozzák ha lehet, azt, akiről megtudják mit tett. Ilyen sosem fog megtörténni. Ne legyél buta. Attól mert egyre több olyan ember van akit rossznak mond a nép, egyre gátlástalanabbak és kegyetlenebbek az emberek, attól függetlenül rengeteg jó ember van, és a rossznak mondható emberek sem tűrnek pedofilokat, gyermekbántalmazókat meg a közelükben, életben.
2013. dec. 1. 20:29
 5/45 anonim ***** válasza:
22%
A bu. zik elfogadásától már csak 1 lépés a pedofilia és az állatokkal való szabadság elfogadása. Egy homokos nekem ugyanaz a kategória mint az utóbbi 2.
2013. dec. 1. 20:40
 6/45 anonim ***** válasza:
18%

Osztom a második véleményét.

Igazán hű liberálisként én is szoktam fajtalankodni gyerekekkel, lányokkal-fiúkkal egyaránt.

Nevetségesnek tartom a sok hülye konzervatív, náci hozzáállását, h elutasítják a haladást!!!

De persze a náci, kirekesztő magyarországon vagyunk, ahol mindenért gyalázzák az embert.

A magyarok nácik meg állandóan általánosítanak, vennének inkább rólam példát!

2013. dec. 1. 20:42
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj.
2013. dec. 1. 20:42
 8/45 anonim ***** válasza:
Kis Mukk: megelőztél. :D
2013. dec. 1. 20:45
 9/45 anonim ***** válasza:
90%
Nem ártott volna ezeket híreket eredeti híradásban elolvasni, nem a magyar média átvett és átköltött verzióit. Akkor nem hinnél el minden hülyeséget.
2013. dec. 1. 20:46
 10/45 anonim ***** válasza:
13%

6-os kommentelő vagyok.

Amit ott írtam nem komolyan gondoltam, hanem próbáltam rámutatni az idióta, barom liberális fertőre.

Mert már lassan kajak ilyen idiótákkal kell majd itt vitatkozni.

Úgy h nem kell privátban üzengetni.

2013. dec. 1. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!