Szerintetek mikor tűnik el végre a világból a liberalizmus?
Én nem vagyok liberális.
Mellesleg nem nem csak a hőzöngő cigányok lettek kitiltva.
Semmiféle cigány nem mehet be a klubba.
A kidobónak, beléptető embernek azt kell mondania, a cigányoknak, hogy zártkörű rendezvény.
Az etnikai összetétellel kapcsolatban, egy liberalista rendszerben, mint a mostani, nincs esély az etnikai arányok javítására.
Például egyes megyékben újszülöttek számában már megelőzik a cigányok a magyarokat.
Egy liberalista rendszerben ebbe bele kell törődni, el kell fogadni.
Magyarországot magyarok alapították, tulajdonképpen a magyarok tulajdona eredetileg és nem idegen betolakodó népcsoportoké.
Én jártam már Marsailleben, hát az a város minden volt csak nem európai, meg francia.Rosszabb volt, mint Ózd.
Na, olyan városokat nem szeretnék Magyarországon látni, sajnos Miskolc kezd közelíteni ahhoz a szinthez.
"Az etnikai összetétellel kapcsolatban, egy liberalista rendszerben, mint a mostani, nincs esély az etnikai arányok javítására.
Például egyes megyékben újszülöttek számában már megelőzik a cigányok a magyarokat.
Egy liberalista rendszerben ebbe bele kell törődni, el kell fogadni."
Magyarországon jelenleg nincs liberalista rendszer, mégis mint te mondtad valahol több cigány születik mint magyar. Akkor miről beszélünk?
Nem a melegfelvonulás miatt.
Roma kulturális sátor, mindenféle segélyezés, ingyen putrifelújítások, erőltetett toleranciafokozás vizuális offenzívákkal."ők a mi rejtett erőforrásaink""Isten ajándékai.....stb
Ezek a kisebbségimádó dolgok,velük szembeni hihetetlen nagy elfogultság minden liberális demokráciában megvan.
De ez nem liberaizmus kérdése! (Vagy legalábbis nem annak kéne legyen)
Ez a politikusi telibeszarás kérdése. Nem zsidó, meg gyíkember háttérhatalom van, hanem szimplán a "kedves vezetők" letojnak minket.
A mindenkori kormány jelmondata:
"Dolgozz, adózzál, de lehetőleg nyugdíj előtt dögölj meg!"
Azt hiszed keleten meg délen nem ez megy? Dehogynem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!