Népirtást folytat Izrael a Gázai-övezetben jelenleg?
"A cikk ugyanis eppen arrol szol, hogy Izrael a ZSIDO NEP OSI FOLDJE."
Senki nem lőtt öngólt, pláne nem én. A következő történik: te azt hangoztatod, hogy a zsidó nép ősi földje az "Izráel" (bár ezt nyilván nem tudnád körülhatárolni nekem, ha a közel-kelet térképét odanyomnám az orrod elé). Nos, ezt ők így gondolják. Attól, hogy én úgy gondolom, hogy van két 30milliós kocsim a garázsban, még nem biztos, hogy lesz is. Csak úgy, a semmire. A zsidók viszont épp ezt csinálják, van földjük, csak úgy, a semmire (illetve hát kárpótlásul a második vh-ért, közös megegyezéssel a többi "fejlett"-nyugati nemzettel, kb. ennyi a nagy jogalapjuk arra a földre nézve).
Most nézzük a tényeket, amik oda vannak írva (ha érted egyáltalán elolvasni az ángliust): cirka 8 000 éve élnek a palesztin övezetben szemita népek, ezek az arab ágról, és nem a zsidó ágról származnak. 1948 előtt csak ilyen emberek éltek ott, visszamenőleg 8 000 éve. Jött '48-ban egy tömeges kiakolbólítás, kiverték gyakorlatilag onnan az ott élő, fejletlen, földművelő törzseket a zsidók, és '62-ig rendre egyre nagyobb területeket hódítottak el. Akkor a nemzetközi -a zsidó államra vonatkozó- szerződésekben foglalat területi határok elérése miatt álltak le. Természetesen ez nem ment zökkenőmentesen, ezreket mészároltak le, százezreket hontalanítottak az országszerzés során. Az én véleményem az, hogy ez a tevékenység bizony szabadrablás, hódítás, csecsemőgyilkosság, mocskos-undorító vadállati féregség, és természetesen mélyen megvetendő.
Na ennyit dióhéjban arról, hogy kinek miben van igaza.
A palesztinoknak egyetlen hatalmas hibájuk van (illetve sebezhetőségük), mégpedig az, hogy nem egy önálló, koherens nemzet, hanem száz meg száz törzs alkotja őket.
Ettől még joguk van a szülőföldjükön élni, a zsidónak pedig nincsen joga lemészárolni őket.
Kérdező úgy h Betlehem Ciszjordánia területén van amit a Palesztin Nemzeti Hatóság felügyel, a Hamasz pedig Gázai övezetbe van.
63% pedig csak kifordítja a történelemét, leegyszerűsíti ahogy a kurutty infó szoktak és a sok hülye beveszi. Azt a 8000 évet nem tudom mire írtad azt nem értem. Azt egyébként tudom h Izraelt nem a II. vh után kapták ajándékba. Már az 1800-as években elkezdtek a zsidók kivándorolni Izrael földjére és már David Ben-Gurion 1906-ban kiment és utána törekedett Izrael állam létrehozására. II. vh után pedig elkezdtek tömegesen kivándorolni oda pedig még nem létezett akkor Izrael. A zsidókat ekkor megtámadták az ott élő arabok ( mert palesztinok még akkor nem léteztek) és végül a zsidó telepesek megharcoltak azért a földért, nagyon sokan meghaltak azért h megalapítsák újból Izraelt 2000 év után. Ezt követően az összes arab állam támadta őket és Izrael sose volt agresszor még is védekezés után elfoglalta Ciszjordániát, golán fennsíkot és gázát a Sinai félszigettel majd a Jóm Kippuri megnyerése után még is vissza adták a Sinai félszigetet. A palesztin terület 80%-a pedig nem Izrael kezén van hanem Jordánia kezén. Lehet itt beszélni h elfoglalták Palesztinát meg a sok marhaságot, de csak 15-20% át foglalták el maguknak.
Vissza térve az elejére a nyugati nagyhatalmak nem csak úgy oda adták Izraelt hanem már mikor kiharcolták maguknak a zsidók a területet úgy döntött Nagy-Britannia h a gyarmatok megszűnnek és Palesztina kis része Izrael lesz..
"Én még azt sem értem, hogy van az, hogy az állítólagos hamász által kilőtt rakéták senkit nem sebesítettek meg."
Úgy, hogy hazudoznak. Természetesen izraeli oldalon is van halott, sebesült.
"63% pedig csak kifordítja a történelemét, leegyszerűsíti ahogy a kurutty infó szoktak és a sok hülye beveszi. Azt a 8000 évet nem tudom mire írtad azt nem értem. Azt egyébként tudom h Izraelt nem a II. vh után kapták ajándékba. Már az 1800-as években elkezdtek a zsidók kivándorolni Izrael földjére és már David Ben-Gurion 1906-ban kiment és utána törekedett Izrael állam létrehozására. II. vh után pedig elkezdtek tömegesen kivándorolni oda pedig még nem létezett akkor Izrael. A zsidókat ekkor megtámadták az ott élő arabok ( mert palesztinok még akkor nem léteztek) és végül a zsidó telepesek megharcoltak azért a földért, nagyon sokan meghaltak azért h megalapítsák újból Izraelt 2000 év után. Ezt követően az összes arab állam támadta őket és Izrael sose volt agresszor még is védekezés után elfoglalta Ciszjordániát, golán fennsíkot és gázát a Sinai félszigettel majd a Jóm Kippuri megnyerése után még is vissza adták a Sinai félszigetet. A palesztin terület 80%-a pedig nem Izrael kezén van hanem Jordánia kezén. Lehet itt beszélni h elfoglalták Palesztinát meg a sok marhaságot, de csak 15-20% át foglalták el maguknak."
A világon SEMMI nyomtatott, megjelent anyag, kutatás nem támasztja alá azokat a blőd marhaságokat, amiket állítasz.
"Vissza térve az elejére a nyugati nagyhatalmak nem csak úgy oda adták Izraelt hanem már mikor kiharcolták maguknak a zsidók a területet úgy döntött Nagy-Britannia h a gyarmatok megszűnnek és Palesztina kis része Izrael lesz.."
A fejedben....
"Menj fel wikipédiára és olvasd el... te baromságodat nem fogod ott találni...."
Egyre nyilvánvalóbb számomra, hogy nem értesz angolul. Do you have any idea, how much pain and suffering have been dealt on the people of the historic palestinean terrain, in the name of the jewish land-claiming insanity? Every single claim, that i have made are in accordance to the previously linked sources. So when you! accouse me! of falsifying information on the subject, i have no choice but to call you an ignorant moron.
Oh, i almost forgot to add:
Good night, thanks for playin.
Nekem nem Izrael állammal van problémám, de még csak nem is a zsidókkal.
Sőt inkább a zsidókat kedvelem, mit az arabokat. Csak hogy azért mert nem szeretem mondjuk a cigányokat, nem gondolom, hogy le kéne bombázni, vagy gépfegyverrel halomra lőni őket.
Azt a népirtást amit véghez visz Izrael a napokban,minden normálisan gondolkodó embernek el kell utasítania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!