Népirtást folytat Izrael a Gázai-övezetben jelenleg?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 09:21
11/115 anonim válasza:
11-es vok javítanám h a védelmi rendszernek köszönheti h nincs sok halálos áldozat.
13/115 anonim válasza:
13mas ugysem egyezunk meg soha... neketek mindenki terrorista aki nem hodol be , vagy serti az erdekeiteket... elpusztitjatok a vilagot... amiben ti is eltek. A hetkoznapi haziasszonyoknak beadhatjak, hogy ok csak magukat vedik, bekesek, a hegedus a hazetetont dudoljak... az igazsag szomoru... miutan kiirtotta apalesztinokat, kik jonnek, semmi nem lesz eleg?
14/115 anonim válasza:
Hülyeséget beszélsz..... Csak megvédik magukat, nem ők kezdték a rakétákat lőni, hanem a palesztinok és ez így van nem tudod megcáfolni. A palesztinok ha elfogadták volna Izrael létét élhetnének izraeli állampolgárként, békében, boldogan, és normális körülmények között, de nem ők választottak hát igyák meg a levét akkor.
15/115 anonim válasza:
"és ez így van nem tudod megcáfolni."
Én meg tudom cáfolni, mert a saját szememmel láttam, hogy hogyan élnek a palesztinok. Voltam Betlehembe is. Egy fallal körülvett gettó. Kihalt terekkel, utcákkal, bezárt üzletekkel. Megy a folyamatos terrorizálás. Ráadásul Izraelben a rasszizmusnak sincs semmi következmény. Az iskolában is Palesztin gyűlöletre tanítják a gyerekeiket.
16/115 anonim válasza:
A palesztinok meg izrael-gyűlöletre...
Egykutya mind a kettő. A népet uszítja mind a két gárda politikusai, és mind a két oldalon az egyszerű emberek halnak meg...
17/115 atika7 válasza:
mar ezt tesszik 48 ota,bar a masik felet se kell felteni
18/115 anonim válasza:
19/115 anonim válasza:
63%-os, ongolt lottel, nem artana kicsit tudni angolul. A cikk ugyanis eppen arrol szol, hogy Izrael a ZSIDO NEP OSI FOLDJE.
20/115 anonim válasza:
es akkor le kell meszarolni a palesztinokat??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!