Liberálisok ez ellen nem tiltakoznak?
Egy hangyányit megszegték az emberi jogokat az unió teljes beleegyezésével.
# 20:
Ne várj tőlük következetességet. Szerbia és Montenegró (?) esete például. Ott teli pofával támogatták a függetlenedésüket, de az Ukrán keleti részen, ahol népszavazás döntött róla, leszarták és inkább vérbe fojtják az egészet.
Még jó, hogy a tűzszünetet is Putin és az oroszok rúgták fel, igaz?
Neked mi bajod van?
Megmondtam, hogy igazad van, Oroszország fel fogja szabadítani Európát és mindenhol beköszönt majd a jólét és boldogság, ami Oroszországban van.
Én egyetértek veled, te miért vagy ellenem?
A zsidó-palesztin dolog teljesen más.
Ukrajna egy nyugati hódítás akarna lenni.
Az EU-nak új piac kell, meg a magyaroknál, lengyeleknél is olcsóbb munkaerő, akiket lehet csicskáztatni meg ki tudnak használni a multinacionális cégeik.
Illetve Ukrajnának jó minőségűek a földjei, azt is feltudnák vásárolni.
Fogadni mernék, hogy Eu csatlakozás után a most megmaradt ukrán iparból semmi sem maradna, semmi nem maradna ukrán kézben.
# 23:
Mert demagóg vagy és nem vagyok agyatlan jobbikos, mint egyesek.
# 21:
Ezt nem vitatom, már egy hónapja nem követem az ukrán eseményeket, mert annyi volt a dezinformáció. Egyébként: "1941. június 26-án ismeretlen, felségjel nélküli repülőgépek bombázták Kassát és környékét, a három gép támadása 32 halálos áldozattal járt." ismerős?
# 25:
Nem maradna, előre is lett ez vetítve. Ráadásul megállapodtak arról is, hogy több százezer cigányt fognak oda "küldeni" és nekik be kell fogadniuk őket.
Igaz ezt még Janukovics írta alá akkor, amikor még ő is egyetértett a csatlakozással.
# 26:
Ez engem inkább a Római Birodalomra emlékeztet. Csak itt nem sima rabszolgák, hanem bérrabszolgák kellenek.
"A zsidó-palesztin dolog teljesen más."
Miben?
Kérdező, higgadj már le. Agyvérzést fogsz kapni.
Ha sikerült lehiggadni, akkor pedig irány a történelemkönyved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!