Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen hatása lesz annak,...

Milyen hatása lesz annak, hogy Afrika népessége 3,5 milliárdra nő 2100-ig?

Figyelt kérdés

1950-ben még csak 230 millióan laktak a kontinensen, jelenleg 1 milliárd fölött, 2050-re várhatóan 2,15 milliárdra nő a népesség, utána lassuló ütemben, de tovább növekszik.

Pákó szülőhazája, Nigéria jelenleg 160 milliós ország, ez 2050-re 400 millió, 2100-ra 700 millió lesz, így ez az egyetlen afrikai ország népesebb lesz, mint egész Európa.

2013. jún. 29. 11:17
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

13:25 éppenséggel te követsz el érvelési hibát, ha a módszered szerint számolunk.

Ugyanis nem egymilliárdra vonatkoztat a másik válaszoló, hanem a Magyarországon élő feketékre, akik max párezren lehetnek - ha már te is a hazai lakosságra vonatkoztatod. Így már egész mások az arányok.

2013. jún. 29. 13:39
 32/53 anonim ***** válasza:
87%

"Vagy az felháborít, hogy egy emberről vonatkoztatok tízmillióra, de az nem, amikor te ugyanennyiről 1 milliárdra?"

Elég megnézned, hogy mi van Afrikában és rájössz, hogy nem egy emberről viszonyítok. Amúgy ketten erőszakolták meg a lányokat. A debreceni menekülttáborban pont most volt tömegverekedés egy focimeccs miatt. Balassagyarmaton élek, itt nap mint nap vegzálják az embereket a bevándorlók, szóval nem egy emberről általánosítok.

De tudom, mindjárt előhúzod, hogy csak a körülmények teszik őket olyanná, amilyenek, de az engem sajnos nem nyugtat meg, attól még ha nagy számban kerülnek ide, még ugyanúgy tombolnak majd, ugyanúgy magyarok százai, ezrei lesznek legyilkolva, mintha genetikailag lennének alapból ilyenek.

http://www.youtube.com/watch?v=c6iOOdM4JYg

2013. jún. 29. 13:43
 33/53 anonim ***** válasza:
4%

Afrikáról szól a kérdés és előtte végig a kontinensről volt szó, szóval nagyon nem a Magyarországi kb. kétezer afrikairól beszélünk, ha te ezt gondolod menj vissza értő olvasást tanulni.

63%-nak még abban van hatalmas tévedése, ami miatt azt hiszi, hogy a xenofóbia lesz az uralkodó a jövőben, mert szemellenzővel nézi a világot. Azt hiszed, hogy azok a féligazságok (vagyis az túlzás, beszéljünk inkább ötödigazságokról), ferdítések, kontextusból kiragadások, amit a kuruttyinfó újságírásnak nevez egy fenntartható dolog akkor is, ha tényleges szociális problémává válnának a bevándorlók. Nos nem, ezért beszélek az információáramlás forradalmának fontosságáról és hogy ez miért vezet a nézeteitek kipusztulásához.

Hihetitek nyugodtan azt, hogy Obamától kezdve Mandelán át az utolsó szudáni lázadóig minden fekete AIDS-es. Hirdethetitek is ugyanezt fennhangon a fajtátok között. Ettől ez még nem válik igazzá és nem is fog.

Ugyanígy hihetitek azt, hogy az 53 afrikai ország mindegyikében fehéremberb_aszó bandák járnak az idióta turistákra vadászni, de ez sincs így. Ha az egész társadalmat érintő problémává válna ez, ha vörösre dagad a fejetek a hisztitől, akkor is az történne, hogy emberek informálódnának. Használnák a googlet, újságírók elutaznának Afrikába, a kormányok az országukat megismertető kampányokat folytatnának és az átlagember rájönne, hogy már megint ferdít-hazudik-füllent a szélsőjobb, ahogy azt mindig is tette. A támogató 10%-tok meg hisztizne, hogy nem, nem így van, a zsicigánydó Illuminati megvezeti a népet.

Háromszor jártam (önszántamból) szubszaharai országban, ezerszer jobban éreztem magam, mint ebben a büdös országban ilyen marhákkal körülvéve, mint ti.

2013. jún. 29. 13:49
 34/53 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, te vagy a menekülttáboros kérdésből a balassagyarmati okos? Mondhattad volna előbb is, emlékszem rád!

A debreceni tábori tömegverekedés igazán remek példa, nem tudom te mit tennél, ha a privát szférád egy 180x90cm-s matracból állna, amit egymás mellé tízcentinként tennének le. Ja de nem, te vagy az áldozat, mert beszólogatnak :)

Na de nem offolok többet, értelmeset úgyse mondasz, igazad meg sosem lesz :)

2013. jún. 29. 13:52
 35/53 anonim ***** válasza:
91%

"Háromszor jártam (önszántamból) szubszaharai országban, ezerszer jobban éreztem magam, mint ebben a büdös országban ilyen marhákkal körülvéve, mint ti."

Remélem negyedszer találkozol majd valami hasonló csapattal, mint ezek itt:

[link]

2013. jún. 29. 13:57
 36/53 anonim ***** válasza:
0%

Oké, akkor válaszként linkeljen egy Ceausescu hírt ugyanerről? Netán Fritzl-öset? Mit szólnál egyet az akármelyik családgyilkosságról az országból az elmúlt 1-2 évből? Volt pár.

Szánalmas vagy, hogy egymilliárd emberről teljesen természetesnek veszed az általánosítást párezer bűnöző/pszichopata alapján, viszont vérig sértődsz akkor, ha lebukarestezi a fővárost egy belga. Nem látod a kettős mércéd nevetségességét? :D

2013. jún. 29. 14:01
 37/53 anonim ***** válasza:

33#

Én egy másik 63 százalékos vagyok.

Obamát ne keverd ide.

Ő teljesen más kategória.

Ő egy Amerikában szocializálódott félig fekete félig fehér ember , civilizált , okos.

Totál más kategória , mint Ugandában a kecskepásztorok vagy Nigerben a törzsfőnökök.

Ez két utóbbit nem szabad beengedni a civilizált országokba ,mert soha nem fog beilleszkedni.

Ha mindegyik olyan lenne , mint Obama akkor senkinek nem lenne semmi baja.

2013. jún. 29. 14:03
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

Obama annyira vérfehér, hogy az apja kenyai, az anyja indonéz. Nem indonéz származású, hanem indonéz. Éltek is Indonéziában sokat, az apja pedig a húszas évei előtt el sem hagyta Kenyát.

Tökéletes példája a bevándorlóellenesség marhaságának és hogy mennyire légbőlkapott példákkal érveltek. Az ugandai kecskepásztor fiából lehet a következő Mandela, ahogy lett is az igaziból. Vagy az új Kofi Annan. Vagy az új Desmond Tutu.

Olyan neveket, mint Chinua Achebe vagy Wangari Maathai meg sem merek említeni, elvégre csak Nobel-díjasokról, világot formáló aktivistákról beszélünk.

2013. jún. 29. 14:16
 39/53 gazi ***** válasza:

Utolsó válaszolónak.

Mindenféle rasszizmus vagy fajgyülölet nélkül mondom: ezeket a színesbőrü emberekt, fehér - ötlönyös - vénemberek ültették oda, ahol vannak(voltak). Mandela karrierjét, ha mondhatom így, nyugat európai, amerikai aktivistáknak/újságíróknak köszönheti. Mandel megítélésénél egyébként is fontos, hogy mint aktivista kitüntette magát, elnökként viszont csődöt mondott.

2013. jún. 29. 14:24
 40/53 anonim ***** válasza:

Obama akkor is más kategória.

Aki eltud jutni az elnöki székig egy olyan országban , mint az USA azelőtt le a kalappal.

Az USA-ban sem kedvelik a mexikói illegális bevándorlókat.

A bevándorlóellenességnek mindig van alapja , sosem ok nélküli , persze amíg nem érinti az életterünket addig nem érdekel ,nem foglalkozunk vele.

Viszont , amikor érnek negatív hatások ,akkor foglalkoztatni fog a téma.

Például amikor elolvastam ezt a cikket:

[link]

El voltam rajta hűlve.

Csúnya dolog az előítélet ,de amikor ilyeneket olvasok , ez akarva akaratlanul azzá tesz.

2013. jún. 29. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!