Aki negatívan értékeli őket, az mind jezsuita, aki a jobbágyokon és a többi rétegen akar uralkodni?
Merthogy én semmi rosszat nem olvasok ki a cikkből róluk, viszont azt megértem, hogy a katolikus már akkor sem örültek hatalmuk esetleges elvesztésének.
2013. ápr. 12. 21:18
2/14 A kérdező kommentje:
a katolikusok
2013. ápr. 12. 21:18
3/14 anonim válasza:
Az illuminátusok célja a föld népességének drasztikus lecsökkentése, a megmaradt emberek rabszolgasorba és totális kontrollban tartása.
2013. ápr. 12. 21:25
4/14 anonim válasza:
Reptoidek.
2013. ápr. 12. 21:31
5/14 anonim válasza:
Az illuminácik egy vallást egy nyelvet akarnak és azt, ők mondják meg, mikor mit csinálsz, sőt gondolsz. Jó emberek, persze. Akik ássák a kereszténységet alá, azok meg is érdemlik, hogy a nyakukba üljenek, anyanyelvüket is elvegyék és ostorral hajtsák őket, a pe csába.
2013. ápr. 12. 21:36
6/14 anonim válasza:
Tedd Bundy is szeretetre méltó kedves ember volt a szomszédoknak is mindíg köszönt és átsegítette a zebrán. Egyetlen hibája, hogy úgy tudta önmegvalósítani magát, hogy feldarabolt egy rakás embert. Dettó.
2013. ápr. 12. 21:43
7/14 anonim válasza:
# 5
Már most is ők mondják meg, még ha nem is tudsz róla.
2013. ápr. 12. 21:59
8/14 anonim válasza:
Azoknak, akiknek mindenféle baja van az illuminátusokkal, leginkább fogalmuk sincs, hogy ez mit takar. Nekem sincs, de legalább nem beszélek hülyeségeket. Ez ugyanolyan mánia, mint akik szerint a "zsidó háttérhatalom" vagy az UFÓk mindenfélét csinálnak. Csak kell találni egy megfelelően ismeretlen csoportot. Egy ilyen csoport munkásságába bármilyen eseményt be tudsz utána magyarázni, a sok barom meg bólogat, hogy "áhh, igen, így már minden világos".
2013. ápr. 12. 22:09
9/14 anonim válasza:
#8 bár igazad lenne, legjobban én örülnék. De nincs.
"wiki-szócikk alapján egész pozitívak " Aha.Persze.
Világuralmat akarnak: egy világkormányt egy NYELVET és egy VALLÁST. Ezt akarják - nézz utána. Egy baj van: sok pénzük van. Bónusz kérdés: miért jó nekik, azok a nyomorult csicskások, akik a kereszténységet ássák alá??
2013. ápr. 12. 22:27
10/14 Vadkan01 válasza:
De valamiért a "felvilágosodás" nem hozott erkölcsi fejlődést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!