Még mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy jó az Európai Unió? Vannak, akik azt gondolják, hogy Magyarország nem csak az olcsó munkaerő és a piac miatt kellett az Uniónak?
"Mit profitálunk belőle?"
Semmit, de legalább kilopja a szemünk.
" Unió felajánlotta hogy a cukorgyárak bezárása után termeljünk energia növényeket. BIO etanolt csinálhattunk volna, Biogáz erőművet . Jó lett volna? Jó! "
Te nagyon ostoba! Ezt az Unió nélkül nem tehetnéd meg? Gondolod, hogy az itteni benzinárak mellett nem tudnád nagy tömegben itthon eladni?
...
Magyarország nem csak az olcsó munkaerő és a piac miatt kellett az Uniónak?
Azért nincs is munkanélküliség?Ezt nem is gondoltam.Van ám kereslet,mindenféle árúra. Te hol élsz??
Mégse álltunk át ezekre.
Mégis bedőlünk O V. Rezsi csökkentős akciójára ahelyett hogy napelemes tetőcserepeket+ szigetelést alkalmaznánk.
én ezt komolyan gobdoltam
a multik jelentős részemár a csatlakozás előtt itt volt, 2004 után a fejlődésé jelentős része uniós forrásból valósult meg, mivel nem vagyunk az unió tagjai, amúgy is versenyhátrányba kerülünk a szomszédos országokkal
tehát kisebb lett volna a növekedés, kevessebben mentek volna külföldre, de nekik sem lenne munkájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!