Még mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy jó az Európai Unió? Vannak, akik azt gondolják, hogy Magyarország nem csak az olcsó munkaerő és a piac miatt kellett az Uniónak?
"Ezt én is kerestem, de nem találtam sokkal többet, mint az általad beírt mondatokat."
Akkor keresd fel, és kérd el tőle azokat a bizonyító erejű dokumentumokat, amik a rendelkezésére állnak ez ügyben. Odafogja adni gondolom, és elfogja magyarázni. Ja, lehet, hogy az bizonyító erejű lenne? Akkor ne keresd fel.
"gyébként évente 100 milliárd eurót szerintem elég nehezen szivattyúznak ki belőlünk, mert ez az összeg majdnem annyi, mint Magyarország egyéves GDP-je."
Szövegértelmezés nulla. Feltételezem, hogy értesz magyarul. Periféria országOK. Ez a többesszám. Magyarország IS periféria ország. Érted már? :)
Nem bizonyítékot keresek, első körben elég a gondolatébresztés, pl. egy link, könyvajánló, vagy valami.
Még eszembe jutott:
"A legfontosabb dolog, amiért az EU-ba beléptünk, az a piac volt. Manapság éppen ez kezd megszűnni, mint előny."
Ezt személyesen hallottam Brüsszelben, 5-6 évvel ezelőtt, magyar politikus szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!