A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
Fel tudod fogni, hogy nem én terveztem? Én csak felvetek bizonyos dolgokat, amik furcsák.
"kor csak magyarázd el mikép kiméltek meg az ősze esküvok 40ezer embert a WTC ben"
Fogalmam sincs, csak eléggé furcsa, hogy egy 50 ezres munkahelyre összesen 15-17 ezren érkeztek be munkaidőre, és összesen "csak" 3 ezer ember halt meg.
"Mért zuhant le a semi közepén egy utas szálitó (ha azt irod kilőték mért)"
A hivatalos álláspontot nem tudom, hogy most a Fehér házba, vagy a Capitoliumba akarták belevezetni, de szerintem azt már nem akarták beáldozni. Elég a 2 torony, meg a Pentagon. Apropó, a Pentagon, aminek saját rakétarendszere és radarrendszere van, és egy utasszállító hihetetlenül alacsonyan belerepül. Senki nem hallotta. Ilyen esetben kb megsüketül az ember, de érdekes, senki sem hallott kb semmit.
"Mért irányitot robantást használtak ahogy álitod mért pont termitel aminek elvileg a maradványait megtalálták szerinted"
Mert biztosra akartak menni. Érdekes, a társad azt állítja, hogy leírta, hogy miért omlott össze. Rendben, de a tűztől nem törik az acél, csak megolvad. És ha megolvad, az akkor az emeletek zuhantak egymásra, és így dőlt össze. De ebben az estben pont, hogy lassult volna a zuhanás, de ha megnézed a felvételeket, gyorsult. Valamint az acél darabokat darabokban találták meg. Az összeset.
"Az ősz esküvés elmélet tele van jukakal most te tőmd be ezeket ne a 10szer elmagyarázot alátámasztot dolgokba kős bele"
Nincs benne lyuk, mivel te eddig egyet sem próbáltál megcáfolni. Én éppen próbálom kivenni, hogy egyáltalán mit írsz. De akkor hajrá, cáfolj.
Ha a fehér házat nem akarják be áldozni elsem inditják a gépet ha ősze esküvés lene vagy visza forditjá a létezése egy anomáli az ősz esküvés elméletbe. A pentagon attol hogy saját radar rendszere van meg rakétaái még nála is létezi radar szint ez alat nem észlelik a gépeket . Ráadásul egy utas szálitó lelővéséről nem ddőntenek azonal mert tele van civilekel. A tüztől csak meg gyengül de ez felhőkarcólót tartot az gondoskodot a tőrésről a súlya ahogy a másik le irta (én azért kérdeztem tőled mert fojamatosan azt szajkózód hogy nem hogy volt akor hogy.
És nem fognak szolni 47 ezer embernek hogy mikor lesz a támadás és alul kimentek majd egy órájuk volt rá. ráadásul tőb épulete volt nem tudom pontian menyi de ha volt 7 es torony akor még ezeken kivül a 3-6 ig is kellet leni otis jopáran lehetek azokba jopáran lehetek . Amikor ara kérunk hogy magyarázd az ősze esküvés elmélet egyes pontjait akor azal jősz hogy nem te irtad viszont amikor mi magyárázuk nem fogadod el .
"A pentagon attol hogy saját radar rendszere van meg rakétaái még nála is létezi radar szint ez alat nem észlelik a gépeket."
Na ez az a pont, amikor nem vitázom veled tovább. Ehhez hasonló böszmeséget Gyurcsány mondott csak 2006-ban őszödön.
A tűz meggyengítette az acélt, és nem megolvasztotta! A gyenge acél viszont törik, a saját súlya alatt!
A 6-7 méter pedig elég nagy. Magyarországon pl. 12 méteres darab a maximum, amit olcsón lehet szállítani, fölötte nagyon megdrágul a szállítás. Ezért mindenképp 12 méteresnél kisebb egységekben szokás gondolkodni, átlag 6-7 méterben jön ki jól.
Még mikre nem, adtunk magyarázatot ? sorold fel
Arról a hetes épületről még nem nagyon.
"Arról a hetes épületről még nem nagyon."
Meg úgy kb a tornyok összeomlásán kívül semmire..
A jóformán üres gépek problémájához egy kis gondolkodni való.
Az összeesküvés elmélet hívei szerint, az hogy a terrorcselekményben szerepet kapó 4 repülőgép kongott az ürességétől (összesen 265 utas a lehetséges 696-ból) az amerikai kormány érintettségét támasztja alá, mivel ennyire kihasználatlanul egyetlen légitársaság sem indít járatot.
A másik oldal szerint az Egyesült Államokban a légi közlekedés olyan, mint nálunk a vasút. Egy-egy járat kihasználatlansága nem indokolja az adott járat törlését rövid távon. A járatok alacsony utasszáma puszta véletlen, ami ugyan segítette a terroristákat a merénylet végrehajtásában, de semmiképpen sem volt a terv része. De mivel ezzel nem jutunk előbbre, próbáljuk máshonnan megközelíteni a problémát.
Az események alapvetően négyféle módon történhettek:
1. 9/11 az Al-Kaida terve volt, önállóan hajtották végre, de az amerikai kormány nem játszott benne szerepet, az eseményekről nem is tudtak. Ebben az esetben a két légitársaság ugyan törölni akarta a 4 járatot, de valamilyen okból erre nem került sor. Az ok mögött csak a merénylők állhatnak, de számomra nem világos, hogy mivel vette rá az Al-Kaida a légitársaságokat, hogy megszegjék saját szabályzatukat, és elindítsák a 4 járatot. Miért ragaszkodtak pont ehhez a 4 járathoz? A tervük végrehajtásához bármely repülőgép megfelelt volna.
2. 9/11 az Al-Kaida terve volt, önállóan hajtották végre, az amerikai kormány csak hagyta megtörténni az eseményeket, azokban aktívan nem vett részt. Ismét az első pontban fejtegetett problémákhoz jutunk. Az Al-Kaida valahogy elérte, hogy a United Airlines, és az American Airlines is felrúgja a saját gyakorlatát (ráadásul egyetlen nap alatt kétszer), és elindítsa a kihasználatlan járatait. Ha a bevett eljárás az volt, hogy az ilyen járatokat törlik, azokat más járatokkal összevonják, akkor ezek az összevont járatok ugyanúgy megfeleltek volna merénylőknek, mint az eredeti járatok. Mivel az összevont járatokon feltehetőleg több utas lett volna, a merénylők szempontjából ostobaság lett volna ragaszkodni az eredeti járatok indításához.
3. 9/11 az Al-Kaida és az amerikai kormány közös terve volt, azt közösen hajtották végre. Az amerikai kormány (ha akar) nyilván hozzáférhet az egyes járatok utaslistához, a járatok indulása előtt akár napokkal. Így tisztába lehetett azzal a ténnyel (már napokkal szeptember 11-e előtt), hogy a járatokat törölni fogják, mivel kevés rajtuk az utas. Ha rendelkeztek ezzel az információval, miért nem tájékoztatták erről a merénylőket? Miért nem utasították a merénylőket, hogy válasszanak másik járatot, mert az övéket törölni fogják? Ha az amerikai kormány utasította a légitársaságokat, hogy a 4 járatot mindenképp el kell indítani (például nemzetbiztonsági okokra hivatkozva), erről az utasításról a légitársaságok érintett alkalmazottjai miért nem számoltak be a merénylet után?
4. 9/11 az amerikai kormány terve volt, azt önállóan hajtotta végre, az Al-Kaida csak elvitte a balhét, az eseményekről nem volt tudomása azok bekövetkeztéig. Itt vissza kell hogy utaljak a #8 és a #43 hozzászólásomban megfogalmazott kételyeimre. Ezt a tervet valaki/valakik kitalálták, jóváhagyták, kivitelezték. Hogy miért ragaszkodtak ehhez a bonyolult, és felesleges kockázatokkal terhelt tervhez, az rejtély. Ha a "merénylőket" az amerikai kormány bízta meg a terrortámadással, attól még az előző pontban feltett kérdések ugyanúgy megválaszolatlanok maradnak.
És most, valami egészen más:
Acélszerkezetek bontásához kumulatív tölteteket szoktak használni, mert a termittel (ami ég) ellentétben a kumulatív töltet robban, ami lehetővé teszi a robbantások időzítését (akár századmásodperc pontossággal is). Ez pedig elengedhetetlen egy sikeres irányított robbantáshoz. Ezért szerintem butaság az állítólagos termitnyomokra hivatkozni. Illetve ne feledkezzünk meg arról, hogy egy ilyen nyilvánvaló bizonyíték miként szivároghat ki? Ennyire ügyetlenek lettek volna az összeesküvők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!