A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
Mi az, hogy nem sikerült? 5 éven át tanultam az egyetemen statikát és szilárdságtant! Ezt te el tudod mondani magadról? Nem. Akkor hogy tudod azt állítani, hogy nem nekem van igazam.
A fejkendő még mindig nem érv. Te csak a hamaszt tudtad linkelni, én meg fegyveres terroristákat. A termittel sem tudtok mit kezdeni. Innen már egyre gyengébb lábakon áll az elmélet.
Előszőr is a számtógépes nyilvántartás lasab volt mint most ha meghalnak nem nagyan érdekli őket hogy lelepleződnek sőt csinált Videót ahol elmondot mindet.
De akor most cseréljunk hejet ird le mitőrtőrént . Az a 40ezer ember hogy menekült meg . Hány embert szerveztek bele és megprobáljuk mi megcáfolni. De ugy ird le hogy minden kérdőjelre meg a dja a választ az ősze esküvés elmélet mert sok van belőle és nem tudom mejikbe hiszel. Ne csal a hivatalos verzió kifogásait hanem azt ahogy szerinted tőrtént.
Először is: "A számítógépes rendszer lassabb volt". Ez e legtrógerebb kifogás. Ne Magyarországból indulj ki, itt az USA-ról van szó. 2001-ben sokkal fejlettebb volt, mint mi.
Már leírtam, mi az álláspontom. Rengeteg olyan kérdés van, ami megoldatlan az ügyben.
Körözött terroristák az utaslistán, a tornyok megmagyarázhatatlan összeomlása, a tűzoltók jelentései, a civilek jelentései, a támadás előtt pár hónappal tették csak bele a terrortámadás záradékot, (nem mondjuk 93 után), a szervezési nehézségek (külföldről ilyen precízen irányított támadás, melyet nem vett észre semelyik titkosszolgálat), az alkalmatlan pilóták, azok, akiket megvádoltak azzal, hogy ők követték el, mégis némelyik jelentkezett, hogy vígan él, az üres célpontok, a légierő hiánya, a 7-es épület indokolatlan összeomlása, és maga az, hogy mennyire kapóra jött az USA-nak, és a hirtelen jött gyors háborús kedv.
De hiszen már megcáfoltuk!
Leírtam miért dőlt össze az épület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!