Mi a véleményetek erről a cikkről?
11.
na igen:S De egyesek szerint működik és jó dolog a multikulturalizmus, 100-200-300 év és nem lesz ott multikulturalizmus, hanem egy iszlám ország
Az angoloknak pár éve működik egy "magyar gárdájuk" illetve annak a brit mása pont az ilyen esetekre.
Szóval a fejlett világban is kezdenek már elszabadulni a dolgok.
A multikulturalizmus nem működik csak az egyik fél rovására.
Németország jelenlegi vezére pár éve hogy magyarázta hogy a multiukulti mennyire rossz meg lehetetlen...stb stb ennek ellenére szerintem Németország nem sokkal áll jobban mint Nagy Britannia.
"Mikor felszáll az ember a metróra hogy megnézze az Eiffel-tornyot, egy muszlim nő ordibálását kell végig hallgatnia."
Itt Budapesten meg felszálltam a Combinóra, és egy magyar nő ordibált, kéregetett, elég zaklató módon az emberektől, magyaroktól, cigányoktól, négerektől vegyesen. Páran rászóltunk és még neki állt feljebb, de végül leszállt a következő megállónál.
Én ezt természetes dolognak veszem. Minden falunak van falu bolondja. Tehát kb. 500 emberre jut 1. Oszd el a nagyváros lakosságát 500-al, de inkább 1000-2000-el, és megvan, h hány ilyen kéregető, utcán üvöltöző személy lesz. És nyilván, ha a lakók fele muszlim, akkor a bolondok fele is muszlim, akik másokkal kötözködnek.
"na igen:S De egyesek szerint működik és jó dolog a multikulturalizmus, 100-200-300 év és nem lesz ott multikulturalizmus, hanem egy iszlám ország"
Bocsi, de miből gondolod, h 300 évig semmilyen változás nem következik be a világpolitikában? Hogy a francba lehet ilyet feltételezni?
Egyszer az Ibériai-félsziget fele muszlim kézen volt. Majd jött a revízió, és azóta is a Spanyoloké. Előtte sztem a muszlimok ugyanígy voltak ezzel, h milyen jó itt nekik, még biztos jó sokáig ellesznek, aztán puff.
Én konkrétan az elkövetkező 200-300 évet úgy képzelem el, h feltalálják a fúziós reaktort, vagy vmi hasonló új energiaforrást, ami egy újabb technológiai, ipari és társadalmi fellendülést hoz. Rengeteg új munka lesz és akik még akkor sem asszimilálódtak az itteni kultúrába, azok vissza lesznek küldve az iszlám országokba, a középkorba. Mert amíg ott sem történik meg az egyházi reformáció és az egyházi és világi dolgok szétválasztása, addig ott mindig középkori állapotok fognak uralkodni.
17.
Azért gondolom mert amint eléri az arányuk azt a szintet, pl. a lakosság 30-40%-a, majd politikai pártot alapítanak, és fokozatosan elérik a céljaikat, az idő nekik dolgozik. Nem hallottál még hanyatlásról a történelemben? A Római Birodalom bukása utána évszázadok például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!