idézet a cikkből
"...És valóban. Ha megnézik Bin Laden MOST WANTED oldalon használt kartonját (idén – 2011 – májusban töltöttük le!), abban TÉNYLEG nyoma sincs a szeptember 11-ei támadásoknak (és ez nem elírás). Hogy Önök mást hallottak a médiában? Hát, sajnos így jártak...."
Uszító zagyvaság. Nem véltelen, ogy nincs szerzô. A leírt tények: robbanások, összeomlott.
Oka: a gépekbôl a kerozin a tornyokba ömlött, meggyulladt, az égô kerozin lefolyt. Az elektromos rövidzárlatok is kisebb robbanások, amikor azonban egy gázvezeték sérül, az nagyobb. Ennyi, ha nem ragaszkodik vki a konteohoz.
Akkor még egy kérdés, ami benne van cikkben és emiatt látszik, hogy nem olvastad el.
Mitől omlott össze a wtc 7 épület?
A BBC miért jelentette be a wtc 7 összeomlását 20 perccel előtte?
"...A baleset összesen kb. 1 millió akkori dolláron számolt kárt okozott.
Érdekesség, hogy az eset kapcsán a később épült World Trade Center épületét úgy tervezték, hogy kibírja az akkori egyik legnagyobb repülőgépnek, a Boeing 707-esnek a becsapódását...."
De még a wikipedián is írnak néhány tényt amit egyesek nem akarnak elfogadni.
"...Érdekes azonban, hogy később, a romok között még mindig sokkal magasabb hőmérsékletet mértek, mint ami az üzemanyag égési hőmérséklete. Ez a tény egyesek szerint arra utal, hogy a támadás előtt szisztematikusan robbanóanyagot helyeztek el az épületben, elősegítve annak összedőlését..."
Csakugyan nem böngésztem végig, mert az elsô néhány bekezdésbôl láttam, hogy marhaság.
Most viszont azért nem olvastam el és nem is fogom, mert, amit elôzôleg nem vettem észre, a Netcraft Toolbar teljesen elpirult, jelezve, hogy az oldal vmi okból veszélyes. Így holnap majd le kell futtatnom a víruskeresôt :@
Egyébként úgy emléxem, korábban volt már egy merényltkísérlet alul, robbanóanyaggal.
Elôbb leírtam, amit tudtam, hülye konteok nem érdekelnek.
Ennyi. Bocs.
Egyetlen valami: azok között az anyagok között, amikbôl az épület állt illetve ott voltak, lehetett olyan, ami, miután a kerozintól meggyulladt, magasabb hômérsékleten égett, mint a kerozin.
Régen, amikor még fával, szénnel, koxszal fûtöttünk, a koxot is aprófával gyujtottuk meg ( amit papírral ). A kox égési hômérséklete sokkal magasabb, mint a fáe, de a GYULLADÁSI hômérséklete alacsonyabb, mint a fa égési hômérséklete.
Pedig már az elején is leszögezi az író, hogy nem fogja azt írni, hogy szerinte kik csinálták stb. Szóval, nem, ez nem egy konteo cikk.
Csupán összeszedett 6 pontot ami önmagukban cáfolhatatlanok és érdekfeszítő.
A wtc 7 pedig a világ első felhőkarcolója lett ami egyszerű tűztől omlott össze. Csak azt nem tudom, mitől keletkezett ott tűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!