Mi a véleményetek erről a cikkről?
Igaz, hogy a jobbik oldalán van, de itt találtam meg a legjobban megfogalmazott leírást a mai bankokról/ Rockefellerekről/ stb. amelyek a legtöbb |összeesküvés| youtube videón rajta van.
Reményeim szerint ha valaki valamit hülyeségnek gondol, azt is leírja, hogy miért.
néhány részlet belőle:
""Andrew Jackson óta a központi pénzügyi hatalmasságok kezében van a kormányzat."
- Franklin D. Roosevelt -
az USA elnöke, 1933"
"Louis T. McFadden kongresszusi képviselő szintén kimondta az igazságot:
"Az egész világra kiterjedő bankrendszer jött létre . . . Egy olyan szuperállam, amelyet a nemzetközi bankárok irányítanak . . . Akik azon dolgoznak együtt, hogy leigázzák a világot. A kormány a Fed kezében van.""
"Az 1920 és 1929 között a FED 60%-al növelte a pénzkibocsátást, így ösztönözve a hitelek felvételét. A tőzsdén pedig létrejött egy újfajta kölcsön. Ennek lényege, hogy 10% befizetéssel meg lehetett venni a részvényt. Tehát 100 USD letéttel 1000 USD értékben lehetett részvényeket vásárolni. A maradék 90% -ot a bróker, illetve a bank adta. A 20-as években ez mindenki körében nagyon népszerű volt és úgy tűnt, mindenki csak nyer és nyer a tőzsdén. A kölcsönnel csak annyi volt a baj, hogy bármikor vissza volt vonható és 24 órán belül ki kellett fizetni. Az 1929 -es évet megelőzően Rockefeller, Barock és más bennfentesek szép csöndben kivonultak a tőzsdéről és 1929 október 24 -én tömegével kezdték visszahívni a kölcsönöket. Ez komoly eladási hullámot eredményezett! Több mint 16 ezer bank ment csődbe és a konkurencia fillérekért vásárolhatta fel a vállalatokat."
""Add nekem egy ország pénzforgalma feletti uralmat, és nem érdekel, hogy kihozza a törvényeit."
- Mayer Amschel Rothschild -"
"Ennek a vállalatnak az egyik elhallgatott partnere a Rockefeller tulajdonában levő olajvállalat. U.S Standard Oil volt. A német légierő gépei még repülni sem volt képes anélkül az adalékanyag nélkül amelyet Rockefeller szabadalmaztatott.
London bombázása nem történhetett volna meg anélkül a 20 millió dollár értékű üzemanyag-szállítmány nélkül, amelyet a Rockefellerek olajvállalata adott el a németeknek.
A másik vállalat a New York -i Union bank , amely nemcsak Hitler hatalomra jutását finnanszírozta, de a nácik pénzmosó bankjaként is funkcionált, több millió dollárnyi náci pénzt felhalmozva. Az ellenséggel folytatott kereskedelmet tiltó törvény alapján, aztán később a bankot fel is számolták. Mit gondolnak ki volt a bank elnökhelyettese? Prescott Bush . . . A jelenlegi hivatalban levő elnök nagyapja!"
Teljes cikk:
Prescott Bush . . . A jelenlegi hivatalban levő elnök nagyapja!"
Értelemszerűen ez egy régebbi cikk régi fordítása.
tökkéletesen bemutatja,ezt a MONDJUK ,,kezdeti'' időszakot,mikor kezdtek túlságosan elfajulni a dolgok.
ajánlom járj utána az illiminátusoknak,rengeteg dologra választ kapsz(remélem ez nem új számodra,ha mégis akkor hajrá):)
csak ne kezdj el mértéktelenül zsidózni,sok zsidógyűlölő innen veszi a példát hogy legyen miért zsidózniuk...
Mint írtam ez egy régebbi angol fordítás lehet. A legtöbb angol/ magyar feliratos |összeesküvés| bank ellenes videóban, megtalálhatók ezek.
Ahogy már leírtam, ezen az oldalon találtam meg összegyűjtve.
"Miért nem érzek egy forrást korrektnek"
És lényegében, ezért is tettem fel a kérdést. Ezek az információk amik itt össze vannak gyűjtve az interneten évek óta terjednek.
Itt az idő, hogy ha valaki hülyeségnek érzi. Akkor legalább próbálja meg cáfolni.
Jöhet itt a sok szkeptikus birka mondván hogy kis pincelakók gyártják ezeket az összeesküvés elméleteket de...
ezek az elnökök,képviselők stb nem hiszem hogy pincelakók lennének,már ők akkor látták hogy mi a helyzet
Rengeteg híres ember beszélt már ezekről a háttérhatalmakról,persze lehet őket is "pincelakóknak" vagy konteóknak nevezni akik unalmukban találnak ki ilyen dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!