Mi a véleményetek erről a cikkről?
Beszóltak, belekötöttek emebrbe? Ja, persze ha a magyar munkás beszól egy ugyanilyen lánynak, hogy "de seggbe k*rnálak", akkor nem szóljuk meg a magyart. Ha egy magyar fiatal köpköd, esetleg csak hógolyóval dobál idegeneket, akkor se szóljuk meg a magyart.
Ha a muszlimok közül valaki rosszat tesz, a muszlimokkal baj van. Hogy is van ez?
3.
Tudod nem a magyarok gyújtogattak és okoztak annyi kárt Párizs elővárosaiban valamelyik évben.
4. Hol volt itt szó gyújtogatásról?
Amúgy igazad van. A magyarok csak Budapest belvárosában gyújtogatnak és törnek-zúznak, és békés tüntetőknek nevezik magukat.
5.
Ja, amiről te beszélsz az 50 évente egyszer fordul elő, akkor is megvolt az oka. De ezek a bevándorlók a nyugati országokban többnyire negatív hatással vannak. Városrészeket tesznek tönkre, a bűnözési ráta a körükben nagyobb, élősködnek a szociális hálón, sok esetben nem beszélik az ország nyelvét. Csak követelnek és követelnek ...és követelnek.
Na már megint a szokásos lemez. A többszázezres muszlim közösségből kb. száz szélsőséges csinálja a balhét, de ti már egyből az egész közösséget karóra tűznétek. Ráadásul a muszlimok ezekre az idiótákra ugyanúgy tekintenek, mint itt mi nálunk a falu bolondjára. Itt is van egy szipus Mari nevezetű nő, aki kisiskolásokra förmed rá, az utcán gusztustalankodik stb. Senki nem szól hozzá, ki van tagadva, épp ezért nem a közösség része.
Mellesleg.
"Beengedtétek őket . Megérte ?"
Ez egy komment a cikk alól.
Íme egy másik:
"Amikor egyik délután futottam a napi adagom egy muszlim környéken Anglia közepén,nekem is beszólt egy fehér köpenyes tata.
Azt kérdezte,hogy eltévedtem-e? Errefelé nem szoktak futkározni!Mutattam neki egy nemzetközi egyezményes jelet
:-)
Egyre több mecset épül, az angol keresztény királyok meg forognak sírjaikban.
Viszont muszlim környéken legalább nem sz@r@tják a kutyáikat az járdára és kevesebb a szemét,szóval mindkét fél egymásra pozitív hatással is van.Szeretném megerősíteni,hogy ez a multikulti dolog igenis működik. "
Ő Londonban él, és szerinte működik a multikulti. Ti is Londonban, vagy éppen Párizsban éltek és látjátok, h nem működik, vagy innen Mo.-ról, a kanapéból váltjátok meg a nyugati civilizációt hozzászólásaitokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!