Oroszország ténylegesen Irán mellé álna ha elkezdődik az Irán-Izrael háború?
Nem értem. Oroszországnak elméletileg Irán nem a szövetségese (volt egy cikk melyben le volt írvaa, hogy SZírián kívül nincs a térségben szövetségese, és Irán is a térségben van), valamint Oroszországban is gondot okoz a szélsőséges iszlám (csecsenek, kaukázusi népek).
Akkor most hogyan? Nem értem. Tényleg katonailag is Irán mellé állna?
Oroszország még az EU-t is megtámadná a NATO miatt?
Vagy hogy van ez? Nem értem.
Mert olvastam olyan cikket is hogy Oroszországnak is gazdaságilag jó lenne Irán elszigetelődése, mert az oroszok adhatnák el az olajat stb.
Akkor most hogy van ez? Magyarország is fenyegetve van akkor?
Bocsi a sok kérdésért, de komolyan nem értem ennek a menetét vagy a LOGIKÁJÁT.:S
Azt kerdezed, hogy zsido vagyok-e? Igen! De meg mennyire!
A tobbi szovegedre meg nem erdemes reagalni, lathatoan nem vagy parbajkepes. Almodozz es uvoltozz csak tovabb az ajatollahjaiddal egyutt.
De mi lesz, amikor felebredtek?
Te nagyon hülye vagy, már megbocsáss. De Izrael már az iszlám forradalom óta szeretné Iránt letörölni, pedig hol volt még akkor az atomprogram(illetve volt, de akkor még amerikai támogatással, le se szarták)... Pont az ajatollahok(és nem AZ ajatollah) szúrják a szemét. Senkit nem érdekel mit mondanak az ajatollahok, egyébként te meg mindig kibújsz a kérdésem alól, hogy melyik rendezvényen és mikor szoktak Izrael eltörléséről beszélni.
Egyébként Egyiptomban most is erről beszélnek. Hogy ki mit mond az egy dolog, és hogy mit tesz az a másik. De gyanítom halvány lila gőzöd nincs se Irán történelméről, sem a siíta és Khomeini ideológiájáról, akinek utódja(szellemileg is követője) Khamenei. Mert ha lenne, nem jönnél ilyen hülyeséggel, hogy Irán háborút akar és Izraelt meg a zsidókat minden áron eltörölni. Hezbollahozzál inkább egy picit, és olvass Golda Meir-t.
Na, köszönöm. Ezzel végre meg van az oka a szélsőséges Irán ellenességednek és háborúpártiságodnak.
És ezzel bizonyítod, hogy a zsidó mindenhol egyforma. Bárhol legyen, nem a befogadott nemzet fiaként viselkedik először, hanem zsidóként. Na látod ezért van antiszemitizmus. :)
Nem, sem Oroszország, sem más ország nem fog katonailag Irán oldalára állni. A tárgyalóasztal mellett valószínűleg rég letárgyalta Moszkva és Peking is Washingtonnal Irán esetleges légicsapásokkal való lerendezését.
Oroszország és Kína ejnye-ejnyézne, a konfliktus azonnali beszüntetésére szólítaná fel a feleket, de ténylegesen semmit sem tennének Irán érdekében. Nem hülyék. Kadhafit is simán a sorsára hagyták tavaly Líbiában.
Azóta meg is bánták! És Putyin visszatért...
Líbiát sem hagyták magára, rengeteg orosz szolgált Kadhafi oldalán. Ott vannak Szíriában is, és az oroszok szállítják is a fegyvereket Aszadnak. Ahogy Iránnak is leszállították azt, amit megígértek, szakértők véleménye szerint is megvan Iránnak az atomlétesítmények megvédéséhez szükséges eszköze, amit az oroszoktól szerzett be. Partvédelmi rakétákat pedig Kínától. Nagyon nagy tévedés, hogy az oroszok és kínaiak magára hagynák Iránt. Ezek szerint őrültek és csak bábok, mert több száz, vagy ezer milliárdot szeretnének bukni.
A ZSIDO 60%-os vagyok.
Kedves kerdezo, sajnalom, hogy off-olnom kell. Nem szandekszom folytatni a vitat a "magyar" 60%-ossal, de a TOBBI forumtag miatt kenytelen vagyok reagalni a pubika kovetkezo mondataira : "Bárhol legyen, nem a befogadott nemzet fiaként viselkedik először, hanem zsidóként. Na látod ezért van antiszemitizmus."
1. Kepzeljunk el egy amerikait, akinek felmenoi tobb generacio ota ott elnek, es akinek a gyokerei magyarok. Ez az ember amerikai, de erzelmileg maskepp viszonyul MO-hoz, mint mondjuk Romaniahoz. Ez termeszetes, sem az amerikaiak, sem a magyarok, sem a romanok nem talalnak ebben semmi kivetni valot. Csak a mi antiszemita pubikank az, aki szerint attol, hogy nekem van ERZELMI kotodesem Izraelhez, egyszeriben "nem a befogadott nemzet fiaként viselkedik először" (Egyebkent pubikam azt sem tudja MAGYARUL kifejezni, amit mondani szandekozik, mert az o ertelmezeseben nem "befogadott" nemzetet, hanem "befogado" nemzetet kene mondania.)
Vagyis, nekem, aki magyar vagyok zsido gyokerekkel, TERMESZETES JOGOM, hogy Izraelhez erzelmileg maskent viszonyuljak, mint mondjuk Romaniahoz.
2. "nem a befogadott nemzet fiaként viselkedik először, hanem zsidóként" - es most az "eloszor" szon a hangsuly.
Pubikank termeszetesnek veszi, hogy politikailag magyarkent, illetve zsidokent viselkedni, az FELTETLENUL ellentmondast jelent. Vagyis MO erdekei szuksegszeruen Izrael erdekeivel ellentetesek, es - a jelen esetben - az iszlam Iran erdekeivel azonosak. Antiszemita pubikank tehat minden vizsgalat es gondolkodas nelkul odaallitana MO-t egy politikai oldalra, amely a magyarsag szamara hibas es veszelyes. Magyarul mondva, antiszemita pubikank egyszeruen ARULO.
3. "Na látod ezért van antiszemitizmus."
Az antiszemitizmusnak az en viselkedesem semmikepp sem oka (annak okai kulon fejezet), viszont az antiszemitizmus vezet oda, hogy pubika a magyarsag arulojava valt.
A kerdezonek: Europaban NEM lesz REGULARIS haboru. Legfeljebb az irani terror fog itt gyilkolni - de annak is szerintem eleg gyorsan veget lehet vetni.
Magasról teszek rá, hogy zsidóként kinek a valagát nyalod. Csak nekem az nem tetszik, hogy az én országom is veled együtt nyalja, és egy háború kiprovokálásában vesz részt.
z antiszemitizmusnak pedig pontosan ez az oka, a gyűlölködés. Lásd, én semmilyen csúnya antiszemita kijelentés nem tettem, de már én vagyok az antiszemita. Ebből is látszik, hogy ma az antiszemita, akit egy zsidó utál, nem fordítva. De én ennek örülök, hogy te utálsz. :)
Kérdezőnek: Európában pedig "csak" polgárháborúk lesznek, de ez függetlenül az iráni helyzettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!