Ki lenne az esélyes a két tengely közül?
Melyik fél lenne esélyes egy Kina,Oroszország,Észak-Korea(mert Észak Korea Kína szövetségese),Irán,Fehéroroszország és az arab államok(+Kuba,Venezuela) vs Amerika, Izrael ESETLEG Kanada és megbízható szövetségesei(pl.Nagy Britannia,Franciaország) közötti háborúban?
Németországot és a többi egyéb Európai országot nem tudom hova rakni(Olaszország).
Elsősorban a haderejüket tekintve.
És ami számunkra a legfontosabb:Magyaroszág kormánya szerintetek belevinné a háborúba az országot?
Hát szerintem van egy kis összefonódás...
pl ezeknek az államoknak a többsége elitélte a Líbia elleni háborút.De ez csak egy kis részlet.
Hülyeség ez a két tengely, nincsenek ilyenek a valóságban. Kína és az USA gazdasága annyira integrálódott egymással, hogy ezek nem fognak egymás ellen harcolni.
Amúgy a kínai-orosz-arab tengely labdába se tudna rúgni az USA-val szemben.
"Magyaroszág kormánya szerintetek belevinné a háborúba az országot?"
Igen, küldenének 5 orvost meg 3 tűzszerészt. Kb. mint Afganisztánba.
Szerintem Irán, Kína és Oroszország együtt erősebb, mint Usa és Izrael.
Sajnos mivel Magyarország Nato tag, így egy lehetséges 3. világháborúban ismét a vesztes oldalra kerülhetnénk.
Reméljük "amerikai szövetségeseink" nem Európába tervezik a hadszínteret
(ez náluk már hagyomány).
Kina es Oroszorszag Iran mellett?! Raadasul szemben az USA-val?
Nem ment el a jozan eszuk.
A két tengely közül ismét a nevető harmadik lenne az esélyes,
aki a háttérből mozgatja a szálakat
úgy, hogy közben egy haja szála sem görbül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!