Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egy Irán-Izrael/USA háború...

Egy Irán-Izrael/USA háború tényleg KÖZVETLENÜL érintené Magyarországot?

Figyelt kérdés

Valaki el tudná magyarázni?

Atomháború nyilván nem lesz, mert mind2 fél azért tisztában van vele hogy súlyos következményei vannak, rájuk nézve is.

De most nem ez a lényeg.

Most ha a békefenntartó NATO-t nem nézzük akkor miért érintene minket közvetlenül a háború? Mert már nagyon sok olyan kérdést olvastam, hogy "itt mindenkit besoroznak majd" stb. Ugyan már miért? Mi közünk van Iránhoz?

Oroszország sem állna szerintem Irán mellé, mert jó buli a fegyver eladása stb, de szerintem magának Putyinnak sem érdeke, hogy katonai konfliktusba keveredjen az USA-val. (valahol olvastam hogy gazdaságilag jól is hatna Oroszo.-ra Irán tönkremenetele, mert Oroszo. adhatna el olajat)

Kína ellenzi a háborút, és ő is szabályozza az olajimportot Iránból, jelezve ezzel, hogy atombomba kérdésben bizony az USA mellett áll. Kínának (főleg hogy a gazdasága az exportra épül) sem érdeke katonai konfliktusba keveredni az USA-val.

Miért érintene minket annyira közvetlenül, hogy Magyarországot is veszélybe sodorná?? Nem értem. (Iránnak ha lesz is atombombája, láttam a statisztikai cikkbe, hogy még Izraelig is eléggé probléma ellőni nekik, nem hogy Európáig....)

Tényleg akkora a helyzet hogy itt is mindenkit be fognak sorozni?

Nem provokálásnak írtam ki, de komolyan nem értem......(most nézzük reálisan a dolgokat)

19/F

2012. febr. 27. 20:54
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Vagyis tényleg ennyire el van fajulva a helyzet, vagy csak felfújják? (mármint nagyobb mértékűre, bár iylen sorozásról sehol nem olvastam eddig, még szennyportálokon sem)
2012. febr. 27. 20:56
 2/24 anonim ***** válasza:
7%
valószínűleg világháború lesz, olvasd el a neten Albert Pike illuminati vezér három világháborús tervét, ha meg nem lesz akkor csak a benzin ár fog duplázódni ezáltal mindennek nőni fog az ára.
2012. febr. 27. 21:24
 3/24 anonim ***** válasza:

"Atomháború nyilván nem lesz, mert mind2 fél azért tisztában van vele hogy súlyos következményei vannak, rájuk nézve is."

Valóban nem. Az egy elavult múltszázadi technika, ilyet ma már senki sem vetne be. Te el tudnád képzelni például azt, hogy mindenki visszatérjen a lóháton és szekéren való közlekedésre?

2012. febr. 27. 21:27
 4/24 anonim ***** válasza:
37%

" Kínának (főleg hogy a gazdasága az exportra épül) sem érdeke katonai konfliktusba keveredni az USA-val."

Egyetlen elenyésző információt felejtettél ki az egyenletből, hogy Kína felvásárolta az Usát. :)

2012. febr. 27. 21:29
 5/24 anonim ***** válasza:
21%
Az, mint ahogyan a második írja, tény hogy egy világháború be van tervezve, de ennek nem az a lényege, hogy ki győz, vagy veszít, egyedül a föld népességét szeretnék ezzel csökkenteni. Mellékesen jegyezném meg joggal.
2012. febr. 27. 21:31
 6/24 anonim ***** válasza:
Afelől viszont megnyugtatlak, ez nem atomháború lesz.
2012. febr. 27. 21:32
 7/24 A kérdező kommentje:

"Albert Pike illuminati vezér három világháborús tervé"

Mind szép és jó, csaj te meg azt felejtetted el, hogy ez kb olyan mint amikor 10-20 ember a világvégét jósolta meg, és még egyik sem teljesült, pedig már jópár jóslaton túl vagyunk.

Amúgy világháború akkor ha becsatlakozik Kína meg Oroszo.? Miért tennék? (ujgúrok, csecsenek....iszlámok azok is)

De azért kérdezem mert miért érintene minket ha Irán körül lennének a harcok és nem Európában?

Mindenki olyan nyugodt szívvel mondja hogy "világháború lesz", na ez az amit nem tudok megérteni.......újkori technika nem egyenlő amúgy az atombombával....

De itt miért lenne sorozás? Magyarországot nem fenyegeti közvetlenül semmi

2012. febr. 27. 21:37
 8/24 A kérdező kommentje:
csaj helyett CSAk...gyorsan gépelek
2012. febr. 27. 21:38
 9/24 A kérdező kommentje:

Jaj már megint : Föld népességét akarják csökkenteni......

Csökkentsék a születésszámot Kínában, vagy Indiában, vagy még jobb, Afrikában. Nem Európa küzd a túlnépesedéssel....az Oroszok is egyre fogynak. (évenként kb 1 millió fővel csökken az orosz lakosság)

2012. febr. 27. 21:41
 10/24 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy szerinted jogosan irtanának ki több millió embert, csak te rólad állítja ki a szegénységi bizonyítványt. Nyilván te sem gondolhattad komolyan....pláne JOGGAL......
2012. febr. 27. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!