Érdemes így akár érettségire tanulni vagy egyetemre jelentkezni? (Irán)
Egyre jobban mérgesedik az Iráni válság, olvastam már angol és magyar cikkekben is, hogy Izrael áprilisban tervezi a támadást Irán ellen.
Folyton folyvást azt olvasom itt a GYK-n, hogy úgyis Mo.-n besoroznak mindenkit. Akkor minek tanulni már ha úgysem tudok leérettségizni?
De Oroszország nem Közép és Kelet Európát akarja megtámadni, akkor miért soroznának be?
Ezt azért nem értem, mert hasonló , sőt majdnem ugyan ilyen volt az Iraki háború, és az Irak-Iráni háború. Ott is voltak amerikaiak, meg oroszok stb. És ott sem kellett bemenni, csak a NATO keretében Magyarországnak küldenie kellett békefenntartókat. (Mint Afganisztánba)
Félek hogy jövőm már nem lenne, de van ekkora félelemre ok, vagy csak túlreagálom?:S (indok kifejtést is lécci)
Szóval nem értem, ha az USA problémája meg Izraelé (amúgy Iránnak leghamarabb 1 év múlva lehet atomfegyvere, utána meg néhány év mire a kilövőszerkezetet megcsinálják, és a fő célpont Izrael) akkor miért a Közép-Európai térséget kell megölni?:S Vagy hogy van ez?
Érdemes így egyetemre jelentkezni, ha így el fog mérgesedni a dolog?
Kedves kerdezo
Meg sosem lattam az "idok jelei" nevu web oldalt, a te linked alapjan mentem be most eloszor - es elkepedtem.
Az oldal cikkei RENDKIVUL HATASVADASZ modon adnak jelentest az esemenyekrol.
Az oldal gazdai bizonyara PONT A FELELEMKELTO JOSLATOKBOL elnek. Szerintem egy pillanatig SEM gondoltak, hogy valaki elhiszi nekik ezt a vilaglatast. Az o szempontjukbol ez csak egy hecc, jo vicc, jo penzkereset.
06:19
Idők jelei? Ki se nyitom, már a nevéből látszik, hogy valami szektás ökörség.
Jó oké sz*r ez a két oldal, de már több új híreket közlő oldalon is láttam ezeket.
Írd be a google-ba.
Tényleg elhangzottak az orosz külügyminiszter szájából ezek, hogy Oroszország megvédi Iránt, valamint Kína is mondta.
Lehet hogy épp 2 szennyportált linkeltem be , de máshol is olvasható.
Szövetségesek nélküli?
Oroszország és Kína mellé állna.....vagy nem? Mert erről is lehetett olvasni, illetve lehet is olvasni.
Pont ettől félnek sokan hogy ha ez a 2 ország beszáll, akkor világháború lesz belőle.
Oroszország és Kína a szövetségese vagy nem? De ha ennyire mondod akkor magyarázd meg légyszíves ezt a két országot. Mert mint mondtam, Oroszo. hangoztatja hogy Teherán = Moszkva, Kína megvédené Iránt. (legalábbis a kínai külügyminiszter ezt hangoztatja)
Vagy miért NE állnának Irán mellé? Főleg Oroszország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!