Érdemes így akár érettségire tanulni vagy egyetemre jelentkezni? (Irán)
Egyre jobban mérgesedik az Iráni válság, olvastam már angol és magyar cikkekben is, hogy Izrael áprilisban tervezi a támadást Irán ellen.
Folyton folyvást azt olvasom itt a GYK-n, hogy úgyis Mo.-n besoroznak mindenkit. Akkor minek tanulni már ha úgysem tudok leérettségizni?
De Oroszország nem Közép és Kelet Európát akarja megtámadni, akkor miért soroznának be?
Ezt azért nem értem, mert hasonló , sőt majdnem ugyan ilyen volt az Iraki háború, és az Irak-Iráni háború. Ott is voltak amerikaiak, meg oroszok stb. És ott sem kellett bemenni, csak a NATO keretében Magyarországnak küldenie kellett békefenntartókat. (Mint Afganisztánba)
Félek hogy jövőm már nem lenne, de van ekkora félelemre ok, vagy csak túlreagálom?:S (indok kifejtést is lécci)
Szóval nem értem, ha az USA problémája meg Izraelé (amúgy Iránnak leghamarabb 1 év múlva lehet atomfegyvere, utána meg néhány év mire a kilövőszerkezetet megcsinálják, és a fő célpont Izrael) akkor miért a Közép-Európai térséget kell megölni?:S Vagy hogy van ez?
Érdemes így egyetemre jelentkezni, ha így el fog mérgesedni a dolog?
De én csak konkrétan attól félek, hogy VILÁGHÁBORÚ lesz belőle, vagyis nem marad meg kisebb konfliktusként. Ha megmaradna, az nem érdekelne, hisz Irán és Izrael/USA ügye.
Miért kellene pszichológus?:S a félelem miatt? De miért?
Hisz mindenki szokott félni
Nezd, ha teged zavar az, hogy "pszichologus", akkor probalj meg beszelni a csaladi orvossal. A helyzet az, hogy en ugy ertekelem, hogy amit erzel, az nem felelem, hanem szorongas. A mai elidegenult vilagban ez NAGYON GYAKORI, es vannak ellene jo gyogyszerek (pld Flutine), bar en nem tudom, hogy MO-n mit adnak.
A szorongas nem betegseg, (olyan, mint a fejfajas, csak egy kicsit hosszabb ido alatt mulik el). Kb. fel ev gyogyszerszedes utan megerosodsz, es tobbet nem kell szedned. (Elmult a fejfajasod).
"Izrael áprilisban tervezi a támadást Irán ellen."
Egy fél Dunántúl méretű ország tervezi a támadást egy Lengyelország súlyú országgal szemben.
Hogy lesz ebből világháború?
Én is a pszichológust javaslom.
21:10
És miért dönt úgy? Viccből? Az élet nem számítógépes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!