Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miert utaljak olyan sokan a...

Miert utaljak olyan sokan a U. S. -t?

Figyelt kérdés

Mo-n a legtobb ember utalja Amerikat, de nem ertem, hogy lehet egy olyan gyonyoru orszagot utalni, mint America...

Es azok az emberek alt imadjak Mo-t, azt meg nem ertem, hogy lehet szeretni......ugy sz@r, ahogy van...

Kerem a velemenyeteket!

2011. okt. 5. 17:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
63%

Luxemburg, Andorra, Dánia nem olyan NAGY. Azért van olyan jó ott az élet, mint az USA-ban. És mind más okból.

Szóval volna perspektívánk, csak fel kellene ismerni, aztán ki kellene használni.

Kína nagyobb. Ott is olyan jó az élet?

USA-ban mindenkinek olyan jó az élet?

2011. okt. 6. 10:56
 22/43 anonim ***** válasza:
39%

Elozonek

Nem montam, hogy a nagysag az USA EGYETLEN erteke.

Azt sem mondtam, hogy a nagysag szukseges vagy elegseges feltetele lenne a jo gazdasagnak.

Azt mondtam, hogy a teruleti nagysag KONNYEBBE teszi a hatalom megszerzeset, megtartasat.

2011. okt. 6. 13:13
 23/43 anonim ***** válasza:
46%

Többek között azért, mert

-már túl sok erőforrást rabolt el más népektől és így gazdagodott meg (angolszász minta)

-egy eléggé agresszív, hatalomra törő kisebbség vezeti

-erkölcsileg rendkívüli mértékben lezüllött társadalom

stb. stb.

2011. okt. 6. 13:16
 24/43 anonim ***** válasza:
44%
A GYK magyarellenes moderátorai természetesen nem hajlandók törölni a kérdést.
2011. okt. 7. 11:23
 25/43 anonim ***** válasza:

Előzőnek! Nem is kell törölni. Nem attól magyarellenes valaki, hogy ezt a kérdés törli, nagy sem.

De ha letörölné, mindenesetre szólásszabadság-ellenes lenne.

Kedves tegnapi 13:13!

Eszembe se jutott, hogy ezt tekintetted USA egyetlen értékének. Csak megemlítettem, hogy vannak kis országok is, ahol van jólét (és még sok más). A hatalommal kapcsolatosan viszont tökéletesen egyetértünk.

2011. okt. 7. 12:07
 26/43 A kérdező kommentje:
Cause they're more intelligent than you;)
2011. okt. 7. 12:08
 27/43 anonim ***** válasza:

"De ha letörölné, mindenesetre szólásszabadság-ellenes lenne."

A szólásszabadság addig terjed, ameddig az nem sért másokat, márpedig a kérdés leírása és a kérdező egyes hozzászólásai, szerintem kimeríti a sértés fogalmát.

2011. okt. 7. 12:39
 28/43 anonim ***** válasza:
65%
Hogy lehet valaki magyarellenes?! Még a hazaárulót megértem, de azt is csak olyan esetben mondják valakire, ha felelős pozícióban az ország érdekeivel ellentéteset cselekszik. Szóval, hogy lehet magyarellenes az a magyar állampolgár, aki itt adózik, itt tesz-vesz, itt él, itt alapít családot, csak esetleg más a véleménye? Ezt tipikusan turbóüberSZentTurulTáltos-magyarok - a magyaroknál is magyarabbak - dobálják másra, más érvek híjján. Ütni tudnék a "magyarellenes vagy" hozzászólások miatt. Itt üzenem a sok turbómagyarnak, hogy magyarellenes az a jó k...a anyátok!
2011. okt. 7. 13:00
 29/43 anonim ***** válasza:

"De mit is varjon az ember ettol a korcs neptol...."

Ezt a kérdező írta az első oldalon. Szerinted ez mi, ha nem magyarellenes?

"Szóval, hogy lehet magyarellenes az a magyar állampolgár, aki itt adózik, itt tesz-vesz, itt él, itt alapít családot, csak esetleg más a véleménye?"

Szóval nézz szét a politika témakörben, van vagy öt ember amelyik úgy gyalázza a magyarokat, ahogyan csak bírja. Na, így lehet.

2011. okt. 7. 13:14
 30/43 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:14

És akkor mi van, ha gyalázza? Joga van hozzá annak aki itt él. Vagy az országunk szent és sérthetetlen? Nem lehet felszólalni azon viszonyok ellen, amik itt uralkodnak? Vagy nem lehet pellengérre állítani a magyar mentalitást csak azért, mert én is magyar vagyok?

Ha nem kritizálhat az ember, akkor elhiszi, hogy minden tökéletes és nem kell tenni a jobbátételében. És igen, magyarként vallom, hogy "korcs" a magyar nemzet, mert ebből az országból, ebből a nemzetből sokkal többre telne. Sokkal jobb életünk lehetne!

2011. okt. 7. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!