Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha 911-nél az épületeket nem...

Ha 911-nél az épületeket nem robbantással döntötték le, akkor hogyan lehetséges ez? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Hogyan fúródhatott bele az egyik épület egy darabja ebbe az épületbe, ha csak simán összedőlt a torony? Hogyan volna már a gravitáció képes erre? Valami olyan erősségű dolog tudja ezt csak megcsinálni, mint egy robbanás. Hogyan magyarázzák ezt a hivatalos elméletben hívők?

A hivatalos elmélet szerint ez is egy elég megmagyarázhatatlan kép.

[link]

Íme a felső kép nagyobb rálátással:

[link]

A szokásos vitapartnereimnek üzenem, hogy ha már a múltkori videókat nem is, de legalább ezt a 3 képet szíveskedjenek már megnézni, mielőtt hozzászólnak.

2011. aug. 31. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Miért nem a normális érvekre válaszolt?

Ja, mert nem tudsz mit mondani, hiszen igazuk volt?

Nem tudunk meggyőzni, ha telőre eldöntötted, hogy márpedig neked mindenképp igazad van.

2011. szept. 1. 16:38
 52/61 anonim ***** válasza:
De vitázni se.
2011. szept. 1. 16:38
 53/61 A kérdező kommentje:

Csak mondom neked, alapvető fizika:

,,A szabadon eső test egyenletesen gyorsuló mozgást végez. A gyorsulás oka a Föld vonzóereje."

A fizikát nem szokták szelektíven értelmezni, okoska. Légellenállás smafu?

2011. szept. 1. 16:40
 54/61 A kérdező kommentje:

A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:38

Melyik érvre szeretnél választ, kedves?

2011. szept. 1. 16:41
 55/61 A kérdező kommentje:
De egyébként még jó, hogy itt én vagyok a kérdező, de a kérdésemre egyetlenegy kompetens választ nem sikerült 5oldalon át adni a ti elméletetek alapján.
2011. szept. 1. 16:42
 56/61 anonim ***** válasza:
Az összes állításodat sikerült megcáfolni az 5 oldaban, csak nem értetted meg.
2011. szept. 1. 16:45
 57/61 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:45

Nem hát... a hiba az én készülékemben van.

2011. szept. 1. 20:00
 58/61 anonim ***** válasza:

20:00

Nem Dantes hibája, hogy nem emlékszel az általános iskolás fizikára.

2011. szept. 2. 02:35
 59/61 anonim ***** válasza:

,,Dantes ezt a katyvaszt amit ide firkantottál, ugye te sem gondoltad komolyan?"

De bizony.

,,több tonna kerozin nagyon hőfpokon ég, mint a tiszta égéssel égű tűzhelyen lévő láng"

Hát már pedig ez így van. Tudod, a kerozin elég magas lángon ég. Ha nem így volna, nem lenne jó üzemanyagnak sem.

,,zerinted minél nagyobb tömegű anyag és, az égés hőfoka attól függően exponenciálisan nő

Én ilyet nem mondtam.

De na, szerinted az otthoni tűzhely magasabb hőfokot produkál mint egy repülőgépre való kerozin? Hát az marha jó volna!

,,A fizikát nem szokták szelektíven értelmezni, okoska. Légellenállás smafu?"

A gyorsulás oka a Föld vonzereje. Gravitáció. Általános iskola. Fizika óra. Szerintem ötödik osztályban tanítják.

2011. szept. 2. 08:59
 60/61 anonim ***** válasza:

robbantassal mar probalkoztak a 90-es evekben,sok kart nem tudtak tenni a toronyban.szoval a robbantas kihuzva

vmi mas elmelet...lehet h ufok voltak, de lehet h paff es susu a sarkany olvasztottak meg az acelt.persze az ki van zarva hogy egy felrobbant repulo...

kedves kerdezo(es hasonszoru baratai)a fejeteket ki kenne huzni a segglik@tokbol

2011. szept. 3. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!