Ha 911-nél az épületeket nem robbantással döntötték le, akkor hogyan lehetséges ez? (kép)
Hogyan fúródhatott bele az egyik épület egy darabja ebbe az épületbe, ha csak simán összedőlt a torony? Hogyan volna már a gravitáció képes erre? Valami olyan erősségű dolog tudja ezt csak megcsinálni, mint egy robbanás. Hogyan magyarázzák ezt a hivatalos elméletben hívők?
A hivatalos elmélet szerint ez is egy elég megmagyarázhatatlan kép.
Íme a felső kép nagyobb rálátással:
A szokásos vitapartnereimnek üzenem, hogy ha már a múltkori videókat nem is, de legalább ezt a 3 képet szíveskedjenek már megnézni, mielőtt hozzászólnak.
lenne egy hülye kérdésem: mi értelme ennyit tépni a szánkat ezen? azt hiszed, ha itt meggyőzöl mindenkit, akk majd az USA elismeri, h hát igen, kéremszépen mi csesztük a földig a két tornyot, hoppá, Mo.-n pár nagyokos rájött, nincs mit tenni.
ezen már nincs mit vitatkozni, megtörtént, egy rakás ember meghalt, két torony összedőlt, komolyan mondom, látom magam előtt, h 1-2 hülye még 50 év múlva is ezen fogja tépni a száját...
"Hogyan fúródhatott bele az egyik épület egy darabja ebbe az épületbe, ha csak simán összedőlt a torony?"
a torony nem összedőlt, hanem tulajdonképpen leszakadt.
a wtc szerkezet olyan volt, hogy volt egy belső mag, ebben menetek a liftek és volt egy külső borítás. a kettőt csak az emeletek födémszerkezete tartotta össze, semmi más. belül szinte teljesen üres volt a torony. ez itt szépen látszik:
az acél az nem beton. az úgy veszi fel a terhelést, hogy nyúlik, csavarodik, összenyomódik stb. gyakorlatilag egy kész acélszerkezet olyan mint egy rugó. feszül az egész. (ahol nem, az feleslegesen van beépítve) amikor egy ilyen szerkezetet megbontasz, akkor simán megtörténhet az, hogy egy-egy elem szó szerint kipattan belőle.
mellékesen nem tudom honnan vette a második válaszoló a 400 fokos égési hőmérsékletet, de jó lesz az 1100-nak is. (könyörgöm, repülőgép üzemanyag, sugárhajtóműbe)
a 900 fokos forráspontos, oxigénes, füstöt megjegyzés meg akkora baromság, hogy az már fáj...
"Tudod az mit jelent? Valaminek a VÁZ szerkezete?"
Igen tudom.Neked viszont a WTC szerkezetéről az acél kémiai és fizikai tulajdonságairól fingod sincs.Mert ha lenne akkor tudnád, hogy a tornyok a saját súlyuk alatt roskadtak össze és kész, nincs ebben semmi rejtélyes.Egyébként megkérdezhetem hogy milyen iskolai végzettséged van? Ugye a 8 általános megvan? Ne térj ki a válasz elől.
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:04
Hidd el, nem egy ilyenen átrágtam már magam. A kérdésre válaszolj inkább.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:04
Igen ez a hivatalos elmélet, a neve pancake theory. Csak azt elfelejtetted hozzátenni, hogy rendben a többi rész leszakad, de az acélváznak ott kellett volna állnia 400 méter magasan... Ott állt? Akkor meg miről beszélsz...
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:12
Ez aztán az érv: "és kész". A következő mi lesz? "azért mert csak" ?
Ha saját maga alatt roskadt volna össze, ahogy a hivatalos elmélet állítja, akkor egyrészt 400 méter magasan állna az acélváz, ahogy azt az előbb kifejtettem, illetve nem szabadesés közeli sebességgel omlott volna össze, ezt pedig az előző vitánkban kifejtettem, ezekszerint megérte leírni, mert el sem olvastad.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:02
Számomra fontos az igazság és az emberség. Számomra nem bocsánatos bűn az, hogy 3000 amerikait, egymillió irakit meg még 50000 amerikai katonát egy pénzéhes elit a saját érdekei és profitja miatt megölet. Van, aki a Való Világot nézi, van aki pedig ezeknek az embereknek a jogaiért harcol. Lehet nem kérdeznéd ezt meg, ha esetleg irakinak születsz, vagy ránk fogja amerika a történteket...
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:12
Kedves tőled, hogy mindezt kinézed belőlem :)
Te minek kérdezel, ha nem törődsz a válaszokkal?
Én megnéztem mindkét oldal állításait, és a válaszadóké erősebbek szerintem, főleg amiket rejehw mutatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!