Ha 911-nél az épületeket nem robbantással döntötték le, akkor hogyan lehetséges ez? (kép)
Hogyan fúródhatott bele az egyik épület egy darabja ebbe az épületbe, ha csak simán összedőlt a torony? Hogyan volna már a gravitáció képes erre? Valami olyan erősségű dolog tudja ezt csak megcsinálni, mint egy robbanás. Hogyan magyarázzák ezt a hivatalos elméletben hívők?
A hivatalos elmélet szerint ez is egy elég megmagyarázhatatlan kép.
Íme a felső kép nagyobb rálátással:
A szokásos vitapartnereimnek üzenem, hogy ha már a múltkori videókat nem is, de legalább ezt a 3 képet szíveskedjenek már megnézni, mielőtt hozzászólnak.
"hozzáértő ember írt,"
Mutasd a forrást ahonnan a szöveget bemásoltad.
Azért szeretem 42-es amikor megint légből kapott számokkal dobálózol.
The simple facts of temperatures:
1535ºC (2795ºF) - melting point of iron
~1510ºC (2750ºF) - melting point of typical structural steel
~825ºC (1517ºF) - maximum temperature of hydrocarbon fires burning in the atmosphere without pressurization or pre-heating (premixed fuel and air - blue flame)
Mint már említettem, lehetetlen, hogy megolvadjon ekkora hőmérséklet mellett az acél.
De értsétek már meg, a torony nem tiszta acél volt, tudod mennyi minden más égett ott?
Emberek, például.
Diffuse flames burn far cooler.
Oxygen-starved diffuse flames are cooler yet.
The fires in the towers were diffuse -- well below 800ºC.
Their dark smoke showed they were oxygen-starved -- particularly in the South Tower.
Ezt lehagytam, ez ugye az, amit a tűzhelyes témával említettem.
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
És kit érdekel, hogy elég ott a bútor meg miegymás? Ha egy ACÉLVÁZAS ÉPÜLETRŐL VAN SZÓ, akkor azért nem dőlhet össze, mert elégett a bútor!
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:39
Jó ébredést kívánok neked ezzel a dokumentumfilmmel:
"ACÉLVÁZAS ÉPÜLETRŐL VAN SZÓ"
Nem az egész épület állt acélból, (az épület kb 400000 tonnás súlyának csak a felét tette ki az acél) ezen kívül számos más anyag is volt benne mint pl: beton
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:53
Hogy te milyen okos vagy! Csak nem megnézted a videót sokadik unszolásra? Bizony ez így van, de ettől még az épület (most figyelj) acél VÁZAS. Tudod az mit jelent? Valaminek a VÁZ szerkezete? Gyorsan guglizd ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!