Mikor lesz már Erdély autonomia?
Figyelt kérdés
Remélem sikerülni fog hamarosan!!
Hajrá székelyek!!
2009. márc. 16. 20:55
11/33 anonim válasza:
Nezd meg a tortenelmet , a regi korszakban mit segitett Magyarhon?Mi tenyleg vendegszeretoek es onzetlenek vagyunk, nem erdekel a szavazas vagy mas a maga valojaban ,csak a joindulat ,hogy lehetett volna valtoztatni es egy par beteg gondolkodasu egyenen mullott ez a valtozas.Akik szereintem nem is Magyarok csak ....Papiron....!
12/33 A kérdező kommentje:
17:07 Igazat adok neked hogy sok olyan magyar van akit nem érdekelnek a határontúli magyarok, de engem ne vegyél ide, mert én nagyon szeretem a székelyeket, és sok barátom van Csíkszentdomokostól kezdve Székelykeresztúrig egészen Brassóig meg még sorolhatnám, na de remélem ezen nem veszünk össze?
2009. márc. 18. 21:05
13/33 A kérdező kommentje:
21:04
Neked is van igazad testvér, kár, hogy még én nem szavazhattam :(
2009. márc. 18. 21:07
14/33 anonim válasza:
Mit nyavalyogtok itt össze kis tinédzser hazafiak?
Olvastatok Kölcsey-t? (gondolom nem!)
"Hass, alkoss, gyarapíts,
S a Haza fényre derül"
Ne fikázzátok Magyarországot, vagy talán valami másik oldalon!
(Marginálisan jegyzem meg, hogy meg lehetne tanulni normálisan írni, ha valaki nem tud magyarul, az ne fogja a billentyűzetre)
Na sziasztok székelyek!
15/33 anonim válasza:
Hat kedves 21 17 te tnyleg b@rom vagy ! ha egy billentyuzeten nincs ekezetes betu ,hogy lehet irni te ,EINSTEIN?
16/33 anonim válasza:
Kedves kerdezo elnezest ha altalanositottam, nem igy akartam fogalmazni, bocsi tudom,hogy vannak kulombsegek. Elnezest meg egyszer.
17/33 anonim válasza:
"ha egy billentyuzeten nincs ekezetes betu ,hogy lehet irni te ,EINSTEIN?"
Tényleg nem tudod? Pedig lehet! Csak te nem tudod!
Ha kihúznák az egér csatlakozóját, sosem tudnád kikapcsolni a számítógéped? (az utolsó válaszodban 6 helyesírási hibát jelzett a gép te Kazinczy!)
18/33 anonim válasza:
Lehet EINSTEIN de nem tudom ,hogy kell kezelni , mondd el legyszi!!!
19/33 anonim válasza:
Kitudnam kapcsolni !! kiveretnem a biztositekot.! Ugy kellene??
20/33 anonim válasza:
Most komolyan itt nem a helyesirassal van baj , hanem a helyes felfogassal...CAPISH?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!