Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump pártiakhoz szól a...

Trump pártiakhoz szól a kérdés: ha nem tudja elintézni a békét Trump tavaszig, akkor csalódtok benne? Nem kiábrándító, hogy a Dániát provokálja?

Figyelt kérdés
tegnap 17:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, csalódnék benne, mert nem ezt ígérte
Nem csalódnék benne, szimpatizálok a politikai értékeivel
Kommentben leírom
9 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
57%
Ha csak egy picit segít előmozdítani a békét én már annak is örülök.
tegnap 17:56
 2/27 anonim ***** válasza:
38%
Engem meg nem is érdekelt sosem ez a béke mánia, ez csak a fideszesek gumicsontja. Trump sokkal több mindent ígért és mondott már, és az USA szemszögéből nagyon is érthetők ezen törekvései, stratégiai és gazdasági szempontból is. De egyébként sem fog katonailag fellépni egyik területtel szemben sem, nem is mondott ilyet soha. Csupán nemmel válaszolt egy olyan kérdésre, miszerint ki tudja-e zárni a területek gazdasági vagy katonai nyomás alá helyezését. Attól, hogy nem tudja kizárni, még nem jelenti, hogy meg is teszi. Ez olyan mint amikor MZP mondta hogy nem zárja ki hogy katonákat küld Ukrajnába, mert ha a NATO úgy dönt hogy beavatkozik pl. békefenntartással, akkor abból Magyarország is kivenné a részét. Ezt akkor is úgy hozta le a fideszes média, hogy MZP katonákat küldene Ukrajnába, ami ebben a formában nem volt igaz. Trumppal most ugyan ezt csinálják, nem zárt ki egyértelműen egy lehetőséget, és rögtön megy a kiforgatása a szavainak.
tegnap 18:07
 3/27 anonim ***** válasza:
57%
2: már eleve, hogy a kanadai, grönlandi, panamai kérdés felmerült, megmutatja, hogy Trump egy idióta.
tegnap 18:17
 4/27 anonim ***** válasza:
33%
Ha 2025-ben béke lesz, én már annak örülök, nyilván az ilyen "egy nap alatt" megfogalmazásokat nem szó szerint kell venni. A dán gyarmatosítókat meg letojom.
tegnap 18:17
 5/27 anonim ***** válasza:
34%
#3 Mitől lenne idióta? Attól, mert nem értesz vele egyet, még nem lesz idióta...
tegnap 18:29
 6/27 A kérdező kommentje:
Szóval amiket ígért, az nem vaj, hogy nem tartja be, mert úgy sem lehet. A politikájával meg mit lehet egyetérteni? Hát az EU-t, vagyis minket akar megszivatni a hülye vámjai al. Az meg hogy békepárti, a világ legnagyob vicce, egy korrupt gazember.
tegnap 18:43
 7/27 anonim ***** válasza:
58%
Milyen vaj?
tegnap 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Igen, csalódnék benne. Főleg azok után, hogy annektálni szeretné Kanadát és Grönland bekebelezését is kilátásba helyezte. Ráadásul a britek belügyeibe is egyre nagyobb bátorsággal pofáznak bele. Ez lenne a nagy szuverén, patrióta politika? Mindenki dögöljön meg, csak Amerikának legyen jó? Beletaposnak független államok jogaiba, mert ők az USA. Nem tudom, mi ez, de nekem egyre kevésbé tetszik.
tegnap 19:04
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
#8 Mégis milyen jogaiba taposnak bele a független államoknak?
tegnap 19:06
 10/27 DK-s ***** válasza:

Hiába szórakozott Dániával, a Franciák reagáltak be.

És a Franciák nem "Dánok".

tegnap 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!