DK-szimpatizánsok: ti kicsit sem haragszotok Gyurcsány Ferencre amiatt, hogy az ő sokak számára kiábrándító kormányzása hozta a nyakunkra Orbánt kétharmaddal?
Én inkább azokra haragszom akik a nyakunkra hozták Orbánt, kétharmaddal.
Az már qrvára hidegen hagy, hogy mivel akarják megmagyarázni a faxságukat.
#4-nek:
Akkor sejted hogy mi lesz a teendőd, a következő választásokon.
#2: Leválthatatlan?
"Majdnem biztos vagyok benne, hogy az ellenzék megnyeri a választást." (Gyurcsány Ferenc, 2014)
"Legyőzöm Orbánt" (Karácsony Gergely, 2021)
"Döntetlen körüli az állás, 11-es rúgásokkal kell nyernünk." (Magyar György, 2022)
Vagyis a választások előtt minden ellenzéki nagy mellénnyel kijelenti, hogy győzni fognak; a választások után meg sértődötten nyavalyognak, hogy a Fideszt nem lehet leváltani...
#6-nak:
Én azokra haragszom akik mondva csinált okkal próbálják indokolni vagy a lustaságukat, vagy az ostobaságukat.
Te például a fideszre szavaztál? Ha igen, akkor fideszes vagy.
Esetleg az összefogásra? Akkor ellenzéki vagy.
Mivel Orbán ellen, a többi pártra szavazni értelmetlen volt, ezért ha nem e közül a kettő közül valamelyikre szavaztál, vagy nem is szavaztál, akkor semmi jogod bármilyen "Gyurcsány"-kérdésbe beleugatni.
És ez vonatkozik a kérdezőre is.
@2
"A DK-szimpatizánsok szerint Gyurcsány mindent jól csinált, a körülmények áldozata."
Nem mintha a fidesznek nem ugyanez lenne a narrativaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!