Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?
# Pombe
" Az első pont bővebb kifejtésben egyúttal azt is jelenti, hogy minden szuverén állam nem korlátozhatóan megválaszthatja azt, hogy mely katonai csoportosulás tagja legyen (pl. NATO vagy ODKB...stb). Putyin még erre is nagy ívben szart. "
Gondolom Kuba is megválaszthatja azt, hogy ő nem az USA-nak engedelmeskedik, hanem a szovjetekkel kíván spanolni ? :)
Sem az USA, sem Oroszország, sem Kína nem tűri, hogy az ő közelkülföldjén nyíltan ellenlábas nagyhatalmi státuszú rivális tanyázzon.
#47: "Neked miért fontos, hogy Ukrajna mint állam fennmaradjon ?"
Ha egy ártatlan nőt egy gazember lerohan, hogy megerőszakolja, nekem fontos, hogy az a nő megússza, és az is fontos, hogy a gazember minél jobban megbűnhödjön. Már észre se veszed micsoda szörnyűségeket hordasz össze, annyira magától értetődőnek tartod magadban az embertelenséget, az erkölcsi züllöttséget. Amúgy ha Putyint már a Krímnél legalább ennyire pofán verik, mint most, még ha győzött is volna, esze ágában nem lett volna soha lerohanni később egész Ukrajnát.
#48: "olyan aranyosak vagytok ahogy így aggódtok, kár hogy csak 2022 február 24. óta aggodalmaskodtok..."
Tudod, senki nem számított arra, hogy Putyin tényleg egy elmebeteg idióta.
# Pombe
Ukrajna, mint ártatlan nő, muhaha ...
" Amúgy ha Putyint már a Krímnél legalább ennyire pofán verik, mint most, még ha győzött is volna, esze ágában nem lett volna soha lerohanni később egész Ukrajnát. "
Ki a francot érdekel a Krím ?
Ha a Te lakcímedre küldenék ki a behívót, hogy vonulj be a legközelebbi laktanyába, és kéthetes gyorstalpaló után irány Ukrajna, annak Te örülnél ?
Számomra teljesen mindegy, hogy Ki gyakorol a Krím felett joghatóságot. Nem lesz jobb az életem, ha Ukrajnáé, és nem rosszabb, hogy de facto Oroszország a Krím.
Amúgy ha 1991-ben vagy 1997-ben úgy egyeznek meg, hogy a Krím Oroszországé, és Ukrajna vitatná ezt a későbbiekben, háborúsan, akkor is rendeznél ilyen kommentelést ?
Mindenki elmondja, nemcsak Castel.
De amúgy maga Zelenszkij is könyörög erre hivatkozva.
Meg azt állítja hamarosan vége lesz a háborúnak...
Amúgy nem értem azt hogy honnan veszed azt hogy majd folytatni fogják sz oroszok ha létrejön a béke.
De ha nem lesz béke, akkor marad a biztos halál.
Ez gazdasági szempontból nekem rosszabb, de abban igazad van hogy akkor biztosan vége lenne és nem kellene tartani attól hogy mikor lesz újra megtámadva Ukrajna.
Az, hogy orosz meg ukrán béke, azok önmagukban értelmezhetetlenek.
Mind orosz, mind ukrán oldalon elő tudnak állni józan / mérsékelt / full szélsőséges ötletelésekkel, hogy lehetne zárni az egészet, és itt is a full szélsőséges ukrán narratívából kapunk bemutatót.
#54: "Ameddig lesz egyetlen megyényi Ukrajna is, addig az EU, és a NATO keményvonalasai azok fullon fogják tolni az elszabadult háborús uszítást."
Mutass már nekem egy ilyen uszítást! Most vagy bajban?
Tudod ki itt az egyetlen háborús uszító? A kedvenced, Putyin.
Mellesleg, mint korábban írtam, Ukrajna végig felvállalta a semleges státuszát, és csak 2018-bn írta be az alkotmányába, megcélozva a NATO és EU tagságot, és a NATO tagság nem NATO behívással történik, hanem az önkéntes alapú. Baromi jól nyomjátok ezt a proxy háborús agyrémet, mintha nem Ukrajna harcolna Oroszországgal, hanem a Nyugat Oroszországgal, és ez is persze egyike a jól hangzó csalárdságnak a sok közül, amivel az egyszerű agyúakat a Fidesz keblére lehet terelni. Tudom, semmi közötök a Fideszhez, de valahogy mindig az jut rólatok az eszembe, hogy ha valami úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az minden bizonnyal egy kacsa.
#63: "Ukrajna, mint ártatlan nő, muhaha ..."
Abszolút az. Miért? Milyen bűnt követett el Oroszországgal szemben???
Segítek! K*rvára semmit.
Pombe
Ukrajna az világéletében SOHA nem volt semleges.
Az meg hogy a külföldi politikánál Fideszezel ... Te kinyitod a hűtőt tejért / vajért / bármiért, egyből Orbánt látod meg ?
"Ukrajna az világéletében SOHA nem volt semleges."
Viktor Janukovicsig leszögezték nyilatkozatban, hogy nem kívánnak NATO tagok lenni. Janukovics Oroszországba való visszazavarása után ismét ezt megrősítették, dacára, hogy minden ukránnak tele volt a töke az oroszokkal. Tehát nem akartak 2014-ben sem NATO tagok lenni, ergo, hiába gúnyolódtok, hogy mi miért nem vettük be őket már a NATO-ba, ha egyszer ezt Ukrajna nem akarta. Ez a tény!
Igenis határozottan semlegesek maradtak, és ők akarták ezt.
#65: "Mind orosz, mind ukrán oldalon elő tudnak állni józan / mérsékelt / full szélsőséges ötletelésekkel, hogy lehetne zárni az egészet,"
Eszerint sosem tudtak semmifélével előállni, mert egik félnek se volt soha jó.
Az meg a hét vicce, hogy Putyin valaha is előállt volna elfogadhatóval...
Persze! Akinek mindig is az egész ország kellett???
Mondj má' nekem egy ilyen mérsékelt és elfogadható Putyini ajánlatra példát... Baromi kíváncsivá tettél... :D
Putyin csak akkor fog valóban elfogadható békejavaslattal előállni, ha totálisan reménytelenné válna az előrenyomulása, vagy ha Oroszországban kezdene megrendülni a hatalma, nőne az elégedetlenség.
#68: "kinyitod a hűtőt tejért / vajért / bármiért, egyből Orbánt látod meg ?"
Nem. Én a te megnyilvánulásaidban látom a Fideszt mindig visszaköszönni. Pontosan ezt írtam korábban is, meg most is. Ha a notebookomat berakom a hűtőgépbe, és ott olvasok tőled valamit, akkor valóban Orbánt fogom látni a hűtőben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!