Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igazat mondott a BBC riporteré...

Igazat mondott a BBC riporterének Putyin azzal kapcsolatban hogy hol van Oroszországnak a helye a világban és hogy a nyugati világ kihasználja a befolyását más államokkal szemben?

okt. 27. 17:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/334 anonim ***** válasza:
52%
emelt fokú retardáltság
nov. 1. 21:32
 132/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%

Pombe.

A beragadt Caps Lock a virtuális üvöltözést jelenti. És a kezdődő idegbaj jele. Mondjuk más kérdéseknél ott meg teljesen kivetkőzve magadból teljes lelkierővel felturbózott obszcén dühöngéseket adtál elő, nálad ez nem kezdődő idegbaj, hanem az alaptermészeted része a patológiás pszichózis.

Ilyen személyiséggel, és habitussal nem biológus vagy, és még utcaseprőnek is alkalmatlan lennél, sőt önálló életre teljesen alkalmatlan lennél.

Régebben írkáltad, hogy programozó is vagy, meg aktivista is, minden voltál, és még elmebeteg is XD

nov. 1. 21:33
 133/334 Pombe ***** válasza:
0%

#122: "Annyira sok propagandát olvasol, és annyira elhiszed hogy teljesen átmosták az agyadat."

Hol olvastál te olyan propagandákat pl. a 2004-es ukrán Narancsos forradalomról, vagy az ukrán 2013-2014-es Euromajdanról, vagy a 2014-es orosz népirtásról, ahol Putyint a saját orosz civil lakosainak halála se érdekelte, vagy a... stbstb…?

Hm?

Nincs ilyen propaganda! A Fidesz uralja a magyar médiát, és nyomja az agyadba a hazugságok tömkelegét, az M1-2, a PestiSrácok és a többi aljas szennymédia, amelyik ujjból szopott rágalmakkal rohanja le hosszú évek óta a minden vádban ártatlan Ukrajnát, és Putyint, aki egy gyilkos eszelős hódító háborút robbantott ki, még csak szinte meg se említik...

Az ellenpropaganda vérmélyre lett eltorlaszolva fidezses erőszakkal, már szinte csak az Interneten él, de olyan infókra még ott sem igen találsz, mint amiket én írtam neked. Tudod miért? Mert ez nem propaganda, hanem szigorú történelem, és ezeket még az ellenzéki ellenvélemények sem hozzák, vagy mert nem ismerik, vagy nem tudom miért nem. Az én történelmi ismereteim és a tied között a szorzó kb 20-szoros, a rovásodra, és nem azért, mert olyan okos vagyok, hanem csak nem szopok be mindent kritika nélkül, úgy mint te a kedvenc pártod papjaitól a szószékről.

Én többek között a Encyclopedia Britannica-ról idézek, mint olvashattad ( ja, hogy te abba beleolvasnál, ami neked nem komfortos? - :D) amit gyakorlatilag a világ legautentikusabb történelmi gyűjtőtégelyének ismernek el a történészek.

14000 ember halálát okozta Putyin serege 8 éven át Kelet-Ukrajnában, aminek megfigyelése 2019-ben is folyt, és amit az ENSZ genfi székhelyű Emberi Jogi Főbiztosi Hivatala (OHCHR) végzett, és ezt a jelentést bemutattam neked, azt, amiről Putyin állította, hogy ez bizonyítja ott 14000 orosz civil legyilkolását az Ukrán soviniszták által.

Bárki könnyedén ellenőrizheti, hogy ez szemenszedett hazugság, de Putyin pontosan tudja, hogy a világ nagyobbrészt lusta, igénytelen emberekből áll, akiknek könnyebb egyből szentírásként benyelni meésztetlenül a szavait.

Éles riportban hoztam neked bizonyítékot arra, Putyin lazán lehazudja, hogy Oroszország egyezséget kötött a nácikkal, és lengyelek tízezreit lőtték tömegsírba. Egyenesen Moszkvai lapokról hoztam bizonyítékot arra, hogy Putyin gátlástalanul meghamisítja 1956 történéseit, sőt másik echte orosz újságban Sztálint élteti, és ott is pofátlanul történelmet hamisít.... és még sorolhatnám...

Kérdezed, hogy hogyan állapítják meg, hogy beszopod az orosz és a Fidesz propagandát???

#122: "Ezt mégis hogyan állapították meg? Lehetetlen az ilyet mérni"

Lehetetlen???

Hát itt vagy te!!! Semmit nem hiszel el abból, amit a legautentikusabb történelmi dokumentumok mutatnak, még magának az orosz hírforrásnak se...

Könnyedén fel lehet mérni. A történelmi adatokat nem fogadod el, csak a pártod baromságait, és még azon se vagy hajlandó elgondolkodni, hogy hogy lehet az, hogy csak ti vagytok egyedül okosak egész Európában???

Zelenszkijnek az égvilágon semmi háborús politikai bűne nincs! Ő ugyanolyan hősiesen védi az országát, mint a mi Kossuthunk. Semmi, de semmi bizonyítást bemutatni nem tudtál Zelenszkij háborús politika bűnére (emberire lehetne, de nehogy azt hidd, hogy Kossuthéra ne lehetne :)), és tudod, hogy ilyen bizonyíték nincs, de te szentül meg vagy róla győződve, mert kedvenc pártpapod ezt sulykolta az agyadba. CIA-é... Amerika... és még hörögsz is közben, de ha megkérdezem, hogy miért is? Hol a bizonyíték?

Ja! Az nincs. Ha sok fegyvert küld Amerika, akkor azért csinálja, mert remek üzlet. Ha keveset, akkor meg azért csinálja, mert neki az azérdeke, hogy kitartson a háború, ha egyáltalán nem küld, akkor a rohadt Amerika csak önzőn magára gondol...

Hogy néz ki az az Amerika, amelyik egyszerűen csak segít, amikor és ahogy tud??? Ja! a papjaid szerint olyan nem lehet, mert alapállapot, hogy amerika gané, és oroszország, ami gyilkol, rombol, az a szuper...

ÉS ÉN VAGYOK AGYMOSOTT??? NEM TE??? Ember! Putyin lerohant egy országot, ől, gyilkol, rombol, gyerekeket rabol és kihozzátok mindebből, hogy Amerika, EU meg Zelenszkij a rossz???

NEKTEK TELJESEN ELMENT A MARADÉK JÓZAN ESZETEK IS??? És ahelyett, hogy Putyint szeretnéd látni az akasztófán, az országát védő Zelenszkij nyakán szeretnél látni kötelet?

Nézd már meg a haverodat, Jeffrey-t, aki a #128-ban a Fidesz/orosz propaganda gyöngyszemét gyártja, és fogadni mernék, hogy te azt is lazán beszoptad és bezöldezted, holott a hazug propagandájával úgy átvert a palánkon, hogy szebben már nem is lehetne.

nov. 1. 21:43
 134/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
84%

Pombe

Percek leforgása alatt megírt anyagokkal kommentelsz. Ezek előre bekészített, és teljesen értéktelen ócska propagandizmusok, a téma teljesen egydimenziós futtatásai.

A csúcs az meg az az, hogy egy, az Orosz - Ukrán háborúról szóló kérdés alatt is csak annyit sikerül írnod, hogy nagy, sőt elszabadult, és teljesen hisztérikus híve vagy a Magyar Petikének, meg hogy Óóóbááán.

Ezzel semmit nem teszel hozzá a kérdéshez, ellenben a beszélgetés, és a fórum színvonalát sikeresen is rombolod.

Neked nem csak a szobádban, hanem a fejedben is Fideszesek vannak.

nov. 1. 21:52
 135/334 Pombe ***** válasza:
11%

#129 "azért az komoly hogy ez a hibbant pombe még a választ se érti és egy regényt fröcsög ide."

Hanem mit értett, fideszbérenc1?

Azt se tudod, hogy ott a vaságyad körül mi történik, nemhogy itt...

Fideszbérenc(#2)#130: "Milyen képesség kell az ilyen teljesen nonszensz regény összefröcsögéséhez ?"

Olyan képesség kell, ami az hazudozásaidat leleplezi, te emberiség alja. :(

Már kérdeztem. Hogy nem tudod telibehányni reggelente a tükröt?

Még a nacionalizmus szó értelmét se tudtad, te gyengelméjű! Még azt is az ukránok bűneként mutattad be. Ostoba! Mintha azt írtad volna, hogy az ukránok bűne a hazaszeretük... :D

Soha nem hallottál semmit se a Narancsos forradalomról, se az Euromajdanról, és most próbálsz valami gyomorforgató hazugságok mentén még így is hihetően sározni Ukrajnát, mert fizet neked a Fidesz.

Műveletlen tahó! Egy rablógyilkosnak drukkoló :(

A két agyalágyultnak még annyi szókincse sincs, hogy ne egymást ismételjék a fröcsögés szóval! :D

Két szánalmas emberiség szégyene... :(

nov. 1. 21:53
 136/334 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Rögtön a videó elején 1:25 körül te jutottál eszembe. :D

Miért van az Pombe, hogy teljesen mást állít egy elismert történész mint amit te mondasz?

Nem lehet hogy te tévedsz?

Már a sokadik elemző, aki egybevágóan nem téged igazol.

nov. 1. 21:57
 137/334 Pombe ***** válasza:
25%

"Ezzel semmit nem teszel hozzá a kérdéshez"

Nem! Csak bizonyítottam, hogy Putyin minden állítása hazugság. Bizonyítottam, hogy Putyin egyszerűen területrablást végzett, és hogy a vádjai Ukrajnáról teljesen hamisak. Bizonyítottam, hogy a nyugat nem ellensége Putyinnak, és Putyin NATO-ra való hivatkozása, mint ellenségképre, hamis...

Mit kellett volna még bizonyítanom?

Ja, ami még sikerült..

Bizonyítottam, hogy te egy fideszbérenc vagy.

#134: "A csúcs az meg az az, hogy egy, az Orosz - Ukrán háborúról szóló kérdés alatt"

A csúcs az, hogy teljesen normális vita zajlott itt, és abszolút a témára sikerült koncentrálni, és ide jöttél te a haveroddal, és ti csesztetek el mindent.

Te mivel tettél hozzá a @Kérdező kérdéséhez??? Én minden egyes megjegyzésemmel a @kérdésre válaszoltam.

A színvonalat egyedül én biztosítottam! Rengeteg történelmi adatot, és a legautentikusabb forrásokról bizonyítottam, hogy Putyin egy szimpla gazember, aki rendszeresen hazudik. Töménytelen mennyiségi tudást és új adatforrást hoztam, amiből mindenki csak gazdagíthatta az üggyel kapcsolatos ismereteit. Hogy te ezt mered tagadni, az az arcátlanság netovábbja.

Széttrollkodtatok mindent, ennyi volt a célotok, majd a saját bűnötöket akarjátok a nyakamba varrni.

Ennyi tellett csak tőled, semmi más.

nov. 1. 22:03
 138/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
76%

Pombe

Zelenszkijnek a születési, meg régen használt neve Vlagyimir Alekszandrovics Zelenszkij volt.

Az anyanyelve orosz.

Dolgozott a Rosszija 1-en is.

https://www.youtube.com/watch?v=yfGX50n9TAA&ab_channel=Natali

Továbbá zsidó öröksége is van. Ennek nyomán kapott gyorsított eljárásban a komplett családjával izraeli állampolgárságot is, különben a zsidó állampolgárság az egyik legnehezebben megszerezhetők egyike.

Zelenszkij egy orosz nevű, és anyanyelvű zsidó.

Mi szégyelleni való van ezen, hogy Zelenszkij egy orosz zsidó ?

Mennyire normális dolog, hogy a Rosszija 1-nél dolgozó névtelen orosz kisember szórakoztatóipari alkalmazottból, és tucatszínészből 5 - 6 év alatt ukrán elnök lesz ?

Ez természetellenesen felívelő karrier, nincs mit szépíteni rajta.

nov. 1. 22:07
 139/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
82%
Akkor az Ukrán Hadsereg főparancsnoka Alekszandr Szirszkij, ő megint egy full orosz tag, ő a Vlagyimir oblasztybeli Novinki faluban született, az Moszkvától 250 km-re, keletre található, full orosz a tag, abban nincsen semmi különös, hogy orosz létére az Ukrán Hadseregben épített karriert.
nov. 1. 22:12
 140/334 Jeffrey Spender ***** válasza:
82%

Alekszej Aresztovics ő a változatosság kedvéért lengyel - orosz mix, Grúziából, és a volt Szovjetunió komplett területét megjárta.

Lényeg a lényeg, végig lehet menni ezeken az illetőkön, az Ukrán Kormányban, és annak a környékén nagyon is sok az orosz.

nov. 1. 22:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!