Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megindult a bünti a kurszki...

Megindult a bünti a kurszki betörésért? Megérte vigéckedni?

Figyelt kérdés
aug. 27. 17:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nekem nem felelsz?
aug. 28. 21:04
 22/38 anonim ***** válasza:

"Orosz oldalakat a kutya sem olvas az oroszokon kívül"

Akkor te orosz vagy?

aug. 28. 21:38
 23/38 DK-s ***** válasza:
45%

#21-nek:

Most mit mondjak? Hogy a háború ilyen?

Eltakaríthatnák Zelenszkijt, de nem teszik. És egy háborúban irrelevánsak a civil áldozatok, vagy szenvedők. Nem létezik "semleges".

Annyira le vannak maguktól szállva az Ukránok, hogy azt hitték, hogy ezt Putyin szó nélkül hagyja? Nem számítottak rá, hogy Putyin esetleg bosszút áll? És komolyan gondolták, hogy Putyin válasza majd meg se kottyan nekik?

Én még mindig azt mondom, hogy Oroszország pillanatok alatt akár egész Ukrajnát le tudná "gyalulni", csak valamiért nem teszik. Számtalan oka lehet. És az Ukránok szerintem EZZEL az Oroszországgal szívóznak. Puttler nagy nehezen beleegyezett egy békés rendezés lehetőségébe, majd ezt az akciójukat követően azonnal visszavonta.

Ne érts félre, nem védem a ruszkikat. De ehhez az Ukránok qrva kevesek lesznek, még nyugati fegyverzettel is. Vagy hagyják veszni a p'csába a területüket, vagy ha a nyugat nagyon veri a nyálát, akkor szálljanak be ők is, és robbantsák ki a harmadik világháborút. Ne az Ukránok faxával verjék a csalánt.

aug. 28. 22:11
 24/38 anonim ***** válasza:

"Eltakaríthatnák Zelenszkijt, de nem teszik. "

Jelenleg úgy fogdossák be sok helyen erőszakkal a háborúba menni nem akarókat, akkor szerinted mit tennének azzal-azokkal, akik "Zelenszkij mondjon le!" táblákkal tüntetnének?

Te is megérdemled, hogy a Fidesz miatt tartunk ott ahol, és haladunk arra, amerre?

aug. 28. 22:22
 25/38 DK-s ***** válasza:

#24-nek:

Én azt érdemlem meg, hogy bő nyállal xopom én is a kialakult helyzetet. Rég el kellet volna már húznom a p'csába.

aug. 29. 14:58
 26/38 anonim ***** válasza:

[link]

Annyira mégsem támogatják. Még mindig megérdemlik szerinted?

szept. 2. 06:06
 27/38 DK-s ***** válasza:

#26-nak:

Baxdmeg.

Te most tényleg M1-et linkeltél?

Mivel folyamatosan hazudnak, ezért addig néztem meg a linkelt videót, amíg meg nem láttam az M1 logót.

szept. 2. 14:49
 28/38 anonim ***** válasza:

Szóval Te csak egyoldalú médiából tájokozódsz? Az nem veszélyes? Ha valaki csak az egyik oldalt hallgatja meg, az kisség egyoldalú....

Ne a logót nézd, hanem a tartalmat. Aztán majd abból levonod a következtetést, meg hogy mi igaz meg mi nem. De azért az túlzás, hogy minden ami az M1-en van, az hazugság. Én sem nézek alapvetően M1-et, sőt! Egyáltalán nem, ez is csak az egyik itteni kérdésnél jött szembe Velem.

De akkor azt állítod, hogy az ukrán sorozók nem kaptak engedélyt éles fegyver használatára? Vagy melyik része a hazugság?

[link]

De amúgy kezdem elveszíteni a fonalat Nálad.

Te mit gondolsz, az Ukrajnában maradt hadköteles férfiak örülnek a behívónak? Az Anyák, Feleségek? Nincsenek tiltakozások, ellenkezések? Akik támogatják Zelenszkijt, azok önként mennek a háborújába? Vagy akik támogatták, azok már mentek, akik meg nem igazán, azokat vinni kell? Akkor azok akiket úgy kell vinni, és azoknak a családjaik, támogatják Zelenszkijt?

szept. 2. 15:01
 29/38 DK-s ***** válasza:

#28-nak:

Látom, te nem éltél a Kádár-rendszerben. Én igen.

Elég egy-két mondatot meghallgatnom ahhoz, hogy azonnal felismerjem az államilag irányított, szolgai módon csak a központilag engedélyezett szöveget előadó hírolvasót.

Hiába hivatkozol bármire a linkedből. Nem vagyok hajlandó meghallgatni sem, semmilyen mértékben. Pontosan tudom hogy mit művelnek. Ha épp nem a konkrét tény hazugság, akkor esetleg a felvezetés, vagy a következtetés, vagy mindkettő. A kormány álláspontja adott, a királyi csatornák feladata pedig, hogy azok érvényességét alátámasszák BÁRMILYEN eszközzel.

Nem vagyok mazohista, hogy folyamatosan azt próbáljam kiszűrni, hogy mi lehet az igazság abból amit előadnak. Maradok az RTL-nél. Sokan azt hiszik hogy ellenzéki adó. A legkevésbé sem. Teljesen független, sokszor csámcsog olyasmin is, amiért én is dühös vagyok rájuk. De ez meg is nyugtat. Pártatlanok.

szept. 2. 19:27
 30/38 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor azt állítod, hogy az ukrán toborzó tisztek nem kaptak engedélyt élős lőfegyver használatára önvédelem címszó alatt a civilek ellen?
szept. 2. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!