Megindult a bünti a kurszki betörésért? Megérte vigéckedni?
"Kievben és még sok városban leállt az áram és a víz is. Ott is kánikula van gci szar lehet az embereknek."
Meg is érdemlik.
Hármaskám a mondatban elég csak a nevet kicserélni és a mondat már fedi is a valóságot:
"Terrorista, háborús bűnös Farokzongorista!"
Mikor én érveltem az mellett, hogy Zelenszkij addig keménykedik amíg nagyon pofán nem lesznek baxva, szépen lepontoztatok. 🤣
Teljesen elment mindenkinek a józan esze. De még magas, politikai és hadvezetési szinten is. Senki nem volt képes józan ésszel felmérni, hogy egy csicska országot heccelnek arra, hogy támadja meg a nála sokkal erősebb Oroszországot?
PMC Wagner-nek:
Én nem sajnálom őket, mert egyet értettek Zelenszkijjel abban, hogy támadjon. Hiába találgattok itt, meg politikai szinteken is arról, hogy vajon Puttler milyen erős lehet? Erről legfeljebb annak lehet némi fogalma, aki élt a 70-80-as években, és ismeri az akkori Szovjet taktikákat. Az semmit nem jelentett, hogy Puttler eddig gyengének mutatta magát. Egy kibaxott KGB-s.
A jó isten óvja az Ukránokat attól, hogy Zelenszkij még egyszer támadni merjen. Puttler most csak mérges.
Akkor viszont komolyan be fog dühödni!
"az oroszok meg még mindig impotensek."
Jóslatokba bocsátkozni ugyan nem szeretnék, de az biztos hogy az ukrán front hamarosan összeomlik. Ezután pedig nem csak lehetőséged lesz, hanem kötelességed is bizonyítani vitézséged az impotens orosz haderővel szemben. Csak nehogy aztán majd misét kelljen érted végigülnünk. Én nem esküdnék meg rá hogy olyan kiváló frontkatona vagy, mint amilyennek hiszed magad.
"Ezután pedig nem csak lehetőséged lesz, hanem kötelességed is bizonyítani vitézséged az impotens orosz haderővel szemben"
Erre nem fog sor kerülni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!