Megindult a bünti a kurszki betörésért? Megérte vigéckedni?
"de az biztos hogy az ukrán front hamarosan összeomlik."
Ket es fel eve ezt szajkozzatok
"@13 amelyik orszagban kotelezo sorkatonasag van, ott mindenhol torvenysertes, ha nem vonulsz be a behivod ellenere."
Hallottam ilyenről, de miért hoztad fel?
#13-nak:
Szerintem igaz lehet. Én nagyon sok mocskosságot olvasok az Ukránokról Orosz oldalakon, hogy miket művelnek még a sajátjaikkal is.
"Én nagyon sok mocskosságot olvasok az Ukránokról Orosz oldalakon"
Jo hogy nem azt varod hogy dicsergessek az ukranokat :D
Haboruban allnak egymassal, nyilvan mocsoksagokat irnak egymasrol, meg akkor is ha nem igaz.
"Én nem sajnálom őket, mert egyet értettek Zelenszkijjel abban, hogy támadjon. Hiába találgattok itt, meg politikai szinteken is arról, hogy vajon Puttler milyen erős lehet? Erről legfeljebb annak lehet némi fogalma, aki élt a 70-80-as években, és ismeri az akkori Szovjet taktikákat. Az semmit nem jelentett, hogy Puttler eddig gyengének mutatta magát. Egy kibaxott KGB-s."
Azt írtad, hogy nem sajnálod az ukránokat mert nincs vizük meg áramuk ebben a melegben, mert megérdemlik amiért támogatják Zelenszkijt. De ugyanakkor meg azt állítod, hogy Ukrajna lakosságának jelentős része elmenekült, amelyik meg ott marad, mert nem akarja elhagyni az otthonát, azt meg erőszakkal rabolják el a frontra.
Most akkor az ukrán lakosság támogatja a háborút és önként megy, vagy amennyire lehet, próbál kimaradni belőle?
Most akkor önként mennek, támogatják Zelenszkijt és megérdemlik ebben a forróságban, hogy az orosz katonák szopatják Őket, vagy úgy kell Őket erőszakkal besorozni, mert a f*szuk akar háborúzni, viszont akkor nem támogatják Zelkenszkij támadását és nem érdemlik meg, hogy az oroszok szopatják Őket?
#17-nek:
Már vártam a tiédhez hasonló megnyilvánulásokat.
Orosz oldalakat a kutya sem olvas az oroszokon kívül, és rengeteg felvétel van a frissen elfogott, és kihallgatott katonákról, akik épp a sajátjaikat gyilkolászták, vagy épp poénból összeverték őket miközben felrugdosták őket a teherautóra. Csak ezek arra nem számítottak hogy a ruszkik egy ideje mér figyelik őket, a pillanatra várva.
Mármint azokat a civil lakosokat kellett felrugdalni a teherautókra, akik állítólag alig várták a "felszabadítókat".
És azt is megmondtam előre, hogy az Ukránokat nagyon hamar ki fogják p'csázni Oroszországból.Ti bizakodva hallgattátok a híradásokat, hogy az Ukránok milyen messzire bejutottak Oroszországba. Én pedig olvastam az Orosz oldalakon, hogy az elfogott Ukrán katonák kihallgatásaiból már az elején kiderült, hogy az lett parancsba kiadva nekik, hogy minden összecsapást kerülve hatoljanak minél beljebb! Propagandára épült az egész Ukrán támadás, nem is próbáltak meg tényleges eredményt elérni.
Ismét #17-nek:
Ha ténylegesen Orosz oldalakat akarsz olvasni, akkor használd a Yandex.com oldalt mint keresőoldalt. Az a legnagyobb Orosz keresőoldal.
A Google keményen cenzúráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!