Miért nem lett meghívva Oroszország a svájci békekonferenciára?
20:
Ok, akkor abban segíts nekem kérlek, hogy elmondod: mire alapozod azt a meggyőződésedet, hogy nem az oroszok voltak.
Mert én azt, hogy az oroszok voltak, számos videofelvételre; tanúkra és műholdfelvételekre, amelyek azt mutatják, hogy az orosz kivonulás előtt már ott feküdtek a Jablonszka utcai halottak, ahol az ukránok megtalálták őket.
Ezzel szemben te mire alapozod azt a véleményedet, hogy a videokon szereplő orosznak látszó katonák és járművek valójában nem oroszok voltak?
Putyin nyilatkozatára?
ha most mutatnak neked egy laposföldes videót elhiszed?
mire alapozom? a történelemben már nem ez az első false flag op, ahogy már írtam. ha régen megtették, miért ne tennék meg ma is?
hogy a média a politika csicskája és célja hogy az emberekkel elhitesse azt amit a politika akar. a buta emberek és pl te is, gondolkodás nélkül benyelik.
tanukat lefizethetik, műholdfelvételeket úgy hamisítják ahogy akarják. erről akkoriban volt is hogy két különböző műholdfelvétel volt az egyiket igazinak a másikat szerkesztettnek mutatták. te mint átlag ember honnan tudod hogy melyik az igazi? anno a tvben is egy elemző egy számítógépes játék infravörös felvételét elemezte, majd másnap felsültek hogy a pc játékról van szó.
szerintem erről veled vitáztam korábban, mert ott is ugyanezekkel az érvekkel jöttél, ott már válaszoltam, keresd meg azt a választ.
buchában az oroszok kivonulása után bejelentkezett a twitteren a polgármester hogy kimentek minden oké, majd másnap az ukránok bevonulása után tele volt lelőtt emberekkel. erre mit magyarázol? ja tudom mindjárt rávágod hogy orosz propaganda, általában ezt köpitek arra amit nem tudok megmagyarázni.
ha ennyire tudják hogy az oroszok voltak ott, miért nem sikerült kideríteni hogy az észak áramlatot ki robbantotta fel?
22:
Arra a videóra gondolsz, amiben a bucsai polgármester elmondja a Vokzalna utcán állva, hogy mindenki él, mindenki egészséges?
Alex Fly: "Meg lett hívva. De Putyinnak esze ágában sincs befejezni a háborúját."
Eközben a hírekben:
"Nemzetközi konferencia az ukrajnai békéről Svájcban, Oroszország nem kapott meghívót "
Miért hazudsz Alex Fly?
# 13
Hitler ténylegesen vereségre állt, azért nem osztottak neki lapot, addig Oroszország meg ráérősen és kisujjal szkanderozik többekkel, és a harcok eddigi állás alapján Ukrajna fog előbb-utóbb vereséget szenvedni katonailag, nem pedig Oroszország.
Továbbá miért Hitlerrel dobálózol, nem Sztálin lenne a találóbb hasonlat ?
22:
Várom válaszod, hogy arra a videóra utaltál-e. Legyünk konkrétak.
25:
Európa reakciója illetve annak hiánya (vö. appeasement policy a harmincas években és 2014-2022 között) kapcsán a Hitlerrel való analogiák legalább annyira relevánsak mint a Sztálinnal való analogiak. Putyin maga is szereti Hitler döntéseit mentegetni, elkerülhetetlen lépésként beállítani (ld. pl. a Tucker Carlson interjúban a lengyel invázió kapcsán), tehát nem értem az averziódat a Putyin-Hitler párhuzam miatt. Ez sértő talán számodra? Nem kedveled Hitlert?
# 26
Te miért ragaszkodsz mániákusan a Hitlerhez ?
Neked Hitler a kedvenc politikusod ? :)
Számtalanszor összefutottunk, és képtelen vagy változtatni rajta.
Antony J. Blinken hivatásos amerikai kormányzati politikus szerint Putyin = Sztálin. De szerinted, egy névtelen magyar fórumozó jobban tudod a dolgokat, mint a hivatásos amerikai politikus.
# 26
Az 1939-es Téli háború célja Sztálin részéről az volt, hogy az Oroszországtól 1917-ben függetlenné vált Finnországot ismét saját befolyási övezetükké tegye, vagy akár a Szovjetunióba nyomja le.
A 2022-es Ukrajnai háború célja Putyin részéről az volt, hogy az Oroszországból 1991-ben kivált Ukrajnát ismét saját befolyási övezetükké tegye, vagy akár integrálja szerves részükké.
Ez a párhuzam nem szúrja ki a szemedet ?
1939-ben az erőviszonyok alapján – a szovjetek közel háromszoros túlerőben voltak és elsöprő technikai fölénnyel bírtak – a nemzetközi közvélemény, és minden bizonnyal Sztálin is arra számított, hogy az inváziós fázis legfeljebb néhány hetet fog igénybe venni.
2022-ben az erőviszonyok alapján – az oroszok elsöprő technikai fölénnyel bírtak – a nemzetközi közvélemény, és minden bizonnyal Putyin is arra számított, hogy az inváziós fázis legfeljebb néhány hetet fog igénybe venni.
1939-ben a szovjet-orosz hadvezetés nagyon lebecsülte az időjárást, és a földrajzi tényezőket, mármint a sártengert, és a logisztikát borzasztó szarul szervezték meg.
És 2022-ben pontosan ugyanebbe léptek, csak akkor meg az Orosz Hadsereg részéről.
Sztálin a területszerzéseit nem hirtelen háborúval indította meg, hanem kreált "nemzetiségi" tagköztársaságokat, és az orosz kisebbség védelmére / együttműködés megtagadására / a másik provokációjára / megelőző védelmi helyzetre hivatkozva indított háborút a másikak ellen.
Putyin is kreált "nemzetiségi" tagköztársaságokat, és ugyanezekre a felsoroltakra hivatkozva indította meg a háborút 2022-ben.
A Népszövetség 27 éves története során egyetlen tagot zárt ki sorai közül: a Szovjet-Oroszországot 1939. december 14-én. Szovjet-Oroszországot agresszornak minősítették Genfben, nemzetközi megítélésének mélypontját jelentette ez az esemény.
Megtörtént 2022-ben a teljeskörű orosz háborúindítás, Oroszországot agresszornak minősítették, és felmerült lehetőségként az ENSZ-ből való kizárása. Ezt ugyan nem tudták véghez vinni, azonban Oroszország nemzetközi megítélésének a mélypontját jelentette ez. Az ENSZ fennállása alatt egyetlen tag kizárásával próbálkozott meg: Oroszországgal 2022-ben.
# 29
Amíg üvöltözni fogod egy Oroszországról szóló kérdés alatt hisztérikusan, hogy Hitler, Hitler, Hitler, addig cáfolatként / ténykorrekcióként ezt el kell olvasnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!